Οκτώ τάσεις της μόδας που προέρχονται από δημοφιλείς σειρές

Sabine Camhi
Οκτώ τάσεις της μόδας που προέρχονται από δημοφιλείς σειρές

Με τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι, βιαστήκαμε να αντιγράψουμε τις εμφανίσεις που είδαμε στην οθόνη!

Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές πάντα καθόριζαν τι είναι επίκαιρο και τι όχι στη μόδα. Η Cher από την ταινία Clueless και το Gossip Girl έκαναν διάσημο το preppy style ή αλλιώς το «κολεγιακό» ντύσιμο. Και η εμβληματική, τούλινη φούστα μπαλέτου που φορούσε η Carrie Bradshaw στο Sex and the City έγινε ένα σημείο αναφοράς στον χώρο της μόδας από μόνη της.

Τα τελευταία χρόνια όμως, ο τρόπος που η ψυχαγωγία που καταναλώνουμε επηρεάζει τη μόδα έχει γίνει πιο αισθητός. Και σε αυτό συμβάλλουν οι streaming πλατφόρμες. Οι streaming πλατφόρμες μπορεί να έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση, αλλά σίγουρα δεν έχουν μειώσει την επιρροή της. Στην πραγματικότητα, όταν πρόκειται για τις γκαρνταρόμπες μας, έχουν χρησιμεύσει μόνο για να την ενισχύσουν.

Μάλιστα, οι περισσότερες από τις ευρέως διαδεδομένες τάσεις τον τελευταίο καιρό είναι εμπνευσμένες από το στυλ των πρωταγωνιστών δημοφιλών σειρών του Netflix, του HBO και της Amazon, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, αυτές οι streaming πλατφόρμες μπορεί σύντομα να επηρεάζουν τον τρόπο που ντυνόμαστε περισσότερο και από τα περιοδικά μόδας. Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα fashion trends που εμπνεύστηκαν από διάφορες πολύ δημοφιλείς σειρές τα τελευταία χρόνια.

Δες επίσης: Οκτώ τρόποι για να κάνεις τα ασημένια σου κοσμήματα να λάμπουν σαν καινούργια