Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά φορέματα που μπορείς να φορέσεις και σε low budget γάμο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά φορέματα που μπορείς να φορέσεις και σε low budget γάμο

Kαι να είσαι η πιο κομψή και όμορφη νύφη φέτος το καλοκαίρι.

Είσαι από τις περιπτώσεις που λόγω Covid-19 έχεις οργανώσει και αναβάλλει τον γάμο σου ήδη μία φορά τον τελευταίο χρόνο ή το να παντρευόσουν με λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς, σε στενό κύκλο, ήταν κάτι που σε εξέφραζε από την πρώτη στιγμή που αποφάσισες πως θα ντυθείς στα λευκά; Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκεις είναι πιθανό να παντρεύεσαι τους επόμενους μήνες με όσους καλεσμένους επιτρέπεται να έχεις και με το είδος της εκδήλωσης που μπορεί να πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη περίοδο. Αυτό όμως δεν θα σε εμποδίσει από το να λάμψεις και να φορέσεις το πιο κομψό, λευκό φόρεμα που μπορεί να μην είναι ένα extravagant νυφικό, αλλά είναι αέρινο, σοφιστικέ και chic σαν και εσένα.

https://www.instagram.com/p/COdS7Z0BuKz

Ακόμα όμως και αν δεν είσαι εσύ η «νύφη του φετινού καλοκαιριού», ένα λευκό φουστάνι είναι πάντα χρήσιμο στην γκαρνταρόμπα σου. Γι’ αυτό ξέχνα τα στυλιστικά κλισέ που λένε πως «το άσπρο χρώμα το φοράνε μόνο όσες παντρεύονται, τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους». Σίγουρα ένα μπεζ, off-white, άσπρο η ανοιχτό nude φόρεμα είναι κατάλληλο και αν πρόκειται να παντρευτείς, όπως εξηγήσαμε και παραπάνω, αλλά μπορεί να φορεθεί όλο το καλοκαίρι και να αναδείξει την ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα με τον καλύτερο τρόπο. Καλό είναι όμως να αποφύγεις ένα maxi κομμάτι με πολλά βολάν ή δαντέλα, αν δεν είσαι -και αν δεν θες- να μοιάζεις με νύφη.

Μια πιο ασφαλής και πιο sexy επιλογή είναι τα midi dresses με cut outs και ντεκολτέ ή τα mini, αέρινα κομμάτια. Αν θες να κάνεις αντίθεση μπορείς να τα φορέσεις με αξεσουάρ σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, όπως κίτρινο, πράσινο και μοβ. Για μια πιο κλασική εμφάνιση βάλε μαύρα, καφέ ή χρυσά παπούτσια και κράτησε τσάντα σε παρόμοια απόχρωση. Δες παρακάτω τα δέκα φορέματα που επιλέξαμε και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει, είτε θα πεις «το μεγάλο ναι» είτε απλά θες να είσαι ultra chic και αυτήν τη σεζόν!
Δες επίσης: Chanel Cruise 21/22: Mια συλλογή επηρεασμένη από ταινία του Cocteau αναβαθμίζει τα ασπρόμαυρα looks