Η τάση των pop idols των 2000s μετακομίζει δυναμικά στη μετα-καραντίνα εποχή

Η τάση των pop idols των 2000s μετακομίζει δυναμικά στη μετα-καραντίνα εποχή

Μαζί με την αλλαγή της εποχής, έρχεται η επάνοδος ενός πολύ αγαπημένου trend της εφηβείας μας.

Με το «σβήσιμο» των lockdown και τις πιο ελεύθερες βόλτες σε εξωτερικούς χώρους, ο καταιγισμός των νέων trends ήταν αναμενόμενος. Τόσο καιρό μέσα στην καραντίνα, δεν είναι ότι είχαμε και ως πρώτη μας προτεραιότητα να βγαίνουμε με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Άσχετα που η top trending τάση τότε ήταν απλά και μόνο η φόρμα. Οπότε, επενδύσαμε σε μερικές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία και η αλήθεια είναι ότι ανταπεξήλθαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μας έδωσαν άνεση αλλά με το στυλ του lockdown που όλοι λίγο πολύ είχαμε.

Δεδομένου ότι τώρα αλλάζουν πολλά, από την εποχή μέχρι τα μέτρα, αναμενόμενα τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι ενδυματολογικές μας επιλογές. Η άνεση παύει να είναι πρωταρχικός παράγοντας και η έμφαση αρχίζει να στρέφεται σε trends που ενδεχομένως και να μην έχουν καμία σχέση με αυτήν. Στοιχεία στο look με μοναδικό σκοπό την προσθήκη μίας διαφορετικής πινελιάς στο outfit, καθαρά για στυλιστικούς λόγους.




Σε αυτήν την τελευταία κατηγορία είναι που ανήκει η επάνοδος ενός trend από τη δεκαετία των 2000s και από την εποχή που η Jennifer Lopez κατακτούσε τις σκηνές με το Love Don’t Cost a Thing. Η chain belt είναι η ζώνη που κάθε pop idol φορούσε φανατικά τότε και που με έναν οριακά μαγικό τρόπο βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο σήμερα. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ασπαστεί τη νέα τάση και, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, έχουν ήδη προτείνει τις δικές τους εμπνεύσεις.

Δες επίσης: Πώς να υιοθετήσεις, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, το boho στυλ φέτος το καλοκαίρι