Τέσσερα πανωφόρια που θα ολοκληρώσουν κομψά κάθε εμφάνισή σου αυτή την περίοδο

Τέσσερα πανωφόρια που θα ολοκληρώσουν κομψά κάθε εμφάνισή σου αυτή την περίοδο

Όλα τα items που αξίζει να εντάξεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η επαναλειτουργία της εστίασης εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της φετινής χρονιάς. Με λίγα λόγια ήρθε επιτέλους η στιγμή να βγούμε για φαγητό με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να φορέσουμε μάσκα προστασίας και όλα τα ανοιξιάτικα items που βρίσκονται διπλωμένα στην γκαρνταρόμπα μας.

Η θερμοκρασία μπορεί να είναι αρκετά υψηλή για την εποχή ωστόσο το βράδυ ένα ελαφρύ αεράκι κάνει εμφανή την παρουσία του. Τα ανοιξιάτικα πανωφόρια παραμένουν must-have αφού μας προστατεύουν από τυχόν κρυολογήματα ενώ παράλληλα ολοκληρώνουν κομψά κάθε μας εμφάνιση. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο jacket απογείωσε μέχρι και το πιο αδιάφορο look.

Η αλήθεια είναι πως μας έλειψε πολύ να επιλέγουμε τα καθημερινά μας #ootd για να δειπνήσουμε ή να πιούμε ποτό με φίλους. Τα σακάκια και τα ελαφριά jackets αποτελούν πρόταση αυτής της άνοιξης αφού προσθέτουν στυλ και φινετσάτες πινελιές στο ντύσιμό μας.

Την ίδια ώρα οι μονόχρωμες καπαρντίνες και πολλά άλλα items έρχονται για να αναβαθμίσουν κάθε ενδυματολογική μας επιλογή. Ας βάλουμε λοιπόν τα δυνατά μας αυτή τη σεζόν για να συνθέσουμε μοναδικά outfits που θα ζήλευε ακόμη και η πιο κομψή γυναίκα. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα πανωφόρια που πρέπει να συμπεριλάβεις στα ανοιξιάτικα looks σου.

Δες επίσης: Δέκα τρόποι να φορέσεις σωστά τα neon χρώματα το καλοκαίρι του 2021

https://www.instagram.com/p/COK3umNJXeG
https://www.instagram.com/p/COOBIPPF5Hw

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy