Πόσα από τα «It» κομμάτια του 2021 έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου;

Sabine Camhi
Πόσα από τα «It» κομμάτια του 2021 έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου;

Αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι!

 

Καθώς ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα, τα κορίτσια της μόδας έχουν βάλει στην αποθήκη τους τα ρούχα που φορούσαν στην καραντίνα (φόρμες κτλ.) και έχουν αναβαθμίσει τις γκαρνταρόμπες τους με εξαιρετικά λαμπερά ρούχα και αξεσουάρ.

Το καταλαβαίνουμε – το να βάλεις τα καλά σου μπορεί είναι τρομακτικό μετά από ένα χρόνο που όλες μας κυριολεκτικά κρυβόμασταν μέσα στα άνετα, oversized ρούχα μας. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να ανανεώσεις και εσύ την ντουλάπα σου με κάποια βασικά κομμάτια της σεζόν που κατάφεραν να γίνουν viral και θα αναβαθμίσουν σίγουρα όλα τα σύνολά σου.

Μόνο ένα scroll στο Instagram και στους λογαριασμούς των πιο δημοφιλών fashionistas ήταν αρκετό για να διαπιστώσουμε ποια είναι αυτά τα κομμάτια που απόκτησαν τον πολυπόθητο τίτλο του «It item» και που θα ορίσουν το παιχνίδι της μόδας φέτος το καλοκαίρι. Από τη νάιλον τσάντα της Prada μέχρι τις ‘Phoenix’ γόβες της Amina Muaddi και τα clutches του οίκου Bottega Veneta, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να ανακαλύψεις τα κομμάτια που θα συνεχίσουν να μονοπωλούν τη fashion σκηνή για όλο το 2021.

Δες επίσης: Δέκα τρόποι να φορέσεις σωστά τα neon χρώματα το καλοκαίρι του 2021