Ποια χρώματα ρούχων να φορέσεις ανάλογα με την αύρα σου

Ποια χρώματα ρούχων να φορέσεις ανάλογα με την αύρα σου

Τα vibes και η διάθεσή σου αναδύονται μέσα από τα χρώματα που θα επιλέξεις να συνδυάσεις.

Δεν ξέρουμε αν πιστεύεις στην ενέργεια, αλλά εμείς εδώ έχουμε δηλώσει την πίστη μας εδώ και πολύ καιρό σε αυτήν. Πολλές φορές έχει τύχει να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο και να νιώσουμε σαν να μπορούμε να τον διαβάσουμε από τα vibes που παίρνουμε. Σου έχει συμβεί να δεις κάποιον και κατευθείαν να πεις ότι τον συμπαθείς ή τον αντιπαθείς χωρίς ουσιαστικά να τον γνωρίζεις; Για αυτό ακριβώς μιλάμε. Είναι ένας μηχανισμός που ενεργοποιείται μέσα σου και που δύσκολα περιγράφεται με λέξεις.

Αντιστοίχως, μπορούν να αναδυθούν και ακόμα πιο συγκεκριμένα (συν)αισθήματα με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι και τα χρώματα. Γνωρίζεις, άλλωστε, ότι το κάθε ένα από αυτά συνδέεται με διαφορετικές εκφάνσεις της ανθρώπινης ύπαρξης και στον ενδυματολογικό τομέα δεν ισχύει κάτι διαφορετικό.

Το κάθε χρώμα μπορεί να αναδείξει μία διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς σου αλλά και της διάθεσής σου ανά περίσταση.

Μπλε – Ηρεμία

Πράσινο – Αφθονία

Τιρκουάζ - Προστασία

Βιολετί – Πνευματικότητα

Magenta (φούξια) – Μοναδικότητα

Μωβ της λεβάντας – Φαντασία

Κόκκινο – Πάθος

Ροζ – Συμπόνια

Ασημί – Ελκυστικότητα

Κίτρινο – Ενέργεια

Πορτοκαλί – Δημιουργικότητα

Καφέ – Συντηρητικότητα

Μπεζ – Αξιοπιστία

Μαύρο – Μυστήριο

Λευκό – Αθωότητα

Γκρι – Ασφάλεια

Οι συνδυασμοί μεταξύ τους επίσης κάνουν τη διαφορά. Αφού, αν, για παράδειγμα, αποφασίσεις να συνδυάσεις το μωβ της λεβάντας -φαντασία- με το πορτοκαλί -δημιουργικότητα-, θα ταιριάζουν. Γιατί πολύ απλά η δημιουργικότητα χρειάζεται τη φαντασία.

Μην ξεχάσεις και να δεις τη νέα τάση που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι: Η τάση των pop idols των 2000s μετακομίζει δυναμικά στην μετα-καραντίνα εποχή