Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα για να βάλεις στους γάμους του καλοκαιριού

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 φορέματα για να βάλεις στους γάμους του καλοκαιριού

Τα μυστήρια αλλά και τα parties (έστω και με λίγους καλεσμένους) θα γίνονται και πάλι και εσύ οφείλεις να ξεχωρίσεις με το look σου.

«And the wedding season is on!»… αν παίζαμε σε Χολιγουντιανή ταινία κάπως έτσι θα ξεκινούσε αυτήν την εποχή! Με το παραπάνω «σύνθημα». Και θα μας έδειχνε να ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για κάτι πολύ ευχάριστο, για κάτι που μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως κάπως μας έλειψε: το να πάμε σε γάμο!

Η πανδημία «περιέπλεξε» και άλλαξε τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Από τον τρόπο που διασκεδάζουμε, που επικοινωνούμε, που δουλεύουμε μέχρι τον τρόπο που κάνουμε διακοπές, που ντυνόμαστε, που γιορτάζουμε τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας, τους γάμους και τις βαπτίσεις των δικών μας ανθρώπων. Και αν είχες προγραμματισμένες τέτοιες εκδηλώσεις για το φθινόπωρο ή τον χειμώνα έλαβες το άβολο αυτό ακυρωτικό μήνυμα που σου λέει πως μεταφέρεται το event για την επόμενη χρονιά. Το καλοκαίρι όμως, μετά το άνοιγμα της εστίασης αλλά και του τουρισμού τις επόμενες ημέρες, προμηνύεται διαφορετικό ακόμα και στην κατηγορία των τελετών και των wedding parties.

Mε τους εμβολιασμούς να προχωρούν με γοργό ρυθμό, κάποιοι αντιστέκονται σθεναρά στον Covid-19 και διοργανώνουν τα events τους, προσαρμοσμένα πάντα στα νέα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του ιού. Λιγότεροι καλεσμένοι σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Κάτι που αυτομάτως κάνει και τις δύο περιστάσεις πιο «απλές», πιο «δεμένες», πιο ανεπιτήδευτες θα λέγαμε. Γι΄ αυτό και κατηγοριοποιήσαμε σε έναν Οδηγό Αγοράς τα φορέματα που μπορείς να βάλεις φέτος στη βάπτιση ή στο γάμο που είσαι καλεσμένη. Γιατί, λογικά, και τα δύο θα γίνουν σε πιο στενό κύκλο και θα «απαιτούν» ένα λιγότερο formal dress code.

Αέρινα maxi φόρεμα, printed midi με cut – out αλλά και σατέν ladylike δημιουργίες με vintage αισθητική, είναι μερικές από τις προτάσεις μας για τα «events του καλοκαιριού». Διάλεξε με ποιο από τα παρακάτω θα αναδείξεις τον σωματότυπό σου και θα εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ και κάν’ το δικό σου τώρα. Γιατί αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο διασκεδαστικό, πιο ανέμελο και πιο «κανονικό» από το προηγούμενο… (αυτό ελπίζουμε τουλάχιστον!)
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 λευκά φορέματα που μπορείς να φορέσεις και σε low budget γάμο