Οδηγός Αγοράς: Μαύρα φορέματα για κορίτσια που ακόμα δεν έχουν μαυρίσει

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Μαύρα φορέματα για κορίτσια που ακόμα δεν έχουν μαυρίσει

Μία διαχρονικά κομψή αγορά που μπορείς να κάνεις τώρα, πριν προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Mικρά Μαύρα Φορέματα (aka L.B.D.) του χειμώνα μετουσιώνονται και στα απόλυτα, καλοκαιρινά summer dresses, ιδανικά για την επιστροφή μας στο γραφείο και το τέλος της τηλεργασίας αλλά και για αυτήν τη μεταβατική περίοδο του Μαΐου που δεν ντυνόμαστε ακόμα αμιγώς καλοκαιρινά αλλά ούτε και χειμωνιάτικα. Το να εντάξουμε, λοιπόν, ένα καινούργιο μαύρο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα μας -σε mini, midi, ακόμα και maxi μήκος- θα μας «λύσει τα χέρια» για τις εποχιακές μας εμφανίσεις καθώς αποτελεί μία εγγυημένη λύση κομψότητας και φινέτσας για all day looks.

Διάλεξε ένα από την παρακάτω gallery και συνδύασέ το με πολύχρωμα σανδάλια ή mules σε παστέλ και neutral αποχρώσεις, αν θες να κάνεις λίγο πιο ανοιξιάτικο το σκούρο φόρεμά σου, με sneakers αν δεν νιώθεις έτοιμη ακόμα ψυχολογικά να αποχωριστείς τα άνετα ρούχα που φορούσες τόσους μήνες μέσα στο σπίτι ή με κλασικά ψηλοτάκουνα σε, επίσης, μαύρη απόχρωση αν θες να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ total black look που θα κερδίσει τον χαρακτηρισμό «κομψό» όπου και αν το φορέσεις.

Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το σχέδιο και τη γραμμή του φορέματος που πιστεύεις πως θα αναδείξει τον σωματότυπό σου και θα απογειώσει το στυλ σου και να το κάνεις δικό σου άμεσα είτε με τη μέθοδο click inside -κλείνοντας δηλαδή ραντεβού στο αντίστοιχο κατάστημα που θες να ψωνίσεις- είτε μπαίνοντας στη σελίδα του συγκεκριμένου καταστήματος και συνεχίζοντας την πιο ωραία ρουτίνα της καραντίνας: το online shopping. Καλά ψώνια και στις δύο περιπτώσεις και μην ξεχνάς… τα μαύρα φορέματα είναι σαν τα jeans: όσα και αν έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Ούτε maxi, oύτε mini... οι midi φούστες είναι το πιο πρακτικό ρούχο του καλοκαιριού!