BRIT Awards 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Διονυσία Καλαποθαράκου
BRIT Awards 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη χθεσινή βραδιά

Oι παγιέτες και τα neon gowns δεν έλειψαν από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης.

Μπορεί να άργησε τρείς μήνες εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 (κανονικά ήταν να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο αλλά αναβλήθηκε) όμως τελικά διεξήχθη! Ο λόγος για τη μεγαλύτερη γιορτή της βρετανικής μουσικής, τα BRIT Awards 2021 τα οποία και έγιναν χθες το βράδυ στην 02 Arena του Λονδίνου με την παρουσία κοινού και παρουσιαστή τον Jack Whitehall.

Πλήθος λαμπερών τραγουδιστών και μουσικών, όπως η Dua Lipa που κέρδισε 5 BRIT Αwards, ο Harry Styles, οι Little Mix και Haim, αλλά και ηTaylor Swift η οποία «έγραψε ιστορία» καθώς ήταν η πρώτη μη-Βρετανίδα που κέρδισε το βραβείο «Global Icon». «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και την οικογένειά μου που γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είναι», δήλωσε η Swift στην ομιλία της όταν παρέλαβε το βραβείο. «Οι δικοί μου άνθρωποι δεν έπαψαν ποτέ να πιστεύουν σε μένα, είτε ήμουν στα πάνω είτε στα κάτω μου. Εάν υπάρχει ένα πράγμα που έχω μάθει, είναι ότι πρέπει να κοιτάς τριγύρω κάθε μέρα και να λαμβάνεις υπόψη τους ανθρώπους που πάντα πίστευαν σε σένα και ποτέ δεν σταμάτησαν να σε εκτιμούν», είπε η τραγουδίστρια της country.



Εκτός από την Taylor όμως, που επέλεξε για τη βραδιά ένα custom made Miu Miu σύνολο κεντημένο με κρύσταλλα, το οποίο αποτελούταν από ένα bustier και μία maxi φούστα σε στενή γραμμή και την Dua Lipa με το sexy Vivienne Westwood φόρεμά της, στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά όλα τα looks που μας εντυπωσίασαν από χθες το βράδυ, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς… τα κόκκινα χαλιά μας έχουν λείψει στην εποχή των virtual events!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: Μαύρα φορέματα για κορίτσια που ακόμα δεν έχουν μαυρίσει