Το loose trousers είναι η νέα στυλιστική «εμμονή» των celebrities

Το loose trousers είναι η νέα στυλιστική «εμμονή» των celebrities

Βρήκαμε την τάση που έχει αγαπηθεί φέτος όσο τίποτε άλλο.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν το φετινό καλοκαίρι ωστόσο η θερμοκρασία βρίσκεται από τώρα στα ύψη. Η επιστροφή στο γραφείο και στην «κανονικότητα» είναι γεγονός κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να επιλέγουμε πιο ανάλαφρα, αέρινα ρούχα και παπούτσια για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Τα μονόχρωμα παντελόνια παραμένουν για ακόμη μια σεζόν στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων των γυναικών και όχι άδικα. Κομψά, ευκολοφόρετα και σύγχρονα μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ. Αυτό που φαίνεται να αλλάζει ωστόσο φέτος είναι η γραμμή τους αφού ένα συγκεκριμένο στυλ έχει ήδη «κλέψει» την καρδιά των αγαπημένων μας celebrities.

O λόγος για τα loose trousers, τα παντελόνια που καθιερώθηκαν τη δεκαετία του '90 και όπως φαίνεται επιστρέφουν δυναμικά φέτος. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αρκετές από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη (Rosie Huntington-Whiteley, Kendall Jenner και Danielle Haim) έχουν ήδη υιοθετήσει το μεγάλο trend, παραδίδοντας μαθήματα street style.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κορυφαίες fashion influencers (Camila Coelho, Viky Rader, Nazifee Ozcan κ.ά) έχουν εντάξει επιτυχώς την τάση στα καθημερινά τους outfits, δίνοντάς μας υπέροχες ενδυματολογικές προτάσεις και εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα looks που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να αντιγράψεις.

panteloni1

ATTRATTIVO www.attrattivo.gr

panteloni2

TOI-MOI www.toi-moi.com

Δες επίσης: Το dress code της άνοιξης επιβάλει έξυπνα style combos με φορέματα και ζώνες

https://www.instagram.com/p/CONygAmD1s4

Πηγή κεντρικής: @rosiehw