MTV Movie & TV Awards 2021: Τα καλύτερα looks από τη χθεσινή βραδιά

Διονυσία Καλαποθαράκου
MTV Movie & TV Awards 2021: Τα καλύτερα looks από τη χθεσινή βραδιά

Πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο Palladium του Los Angeles και πολλοί stars τα τίμησαν με την παρουσία τους.

H πανδημία δεν έχει επηρεάσει μόνο όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, από τον τρόπο που εργαζόμαστε μέχρι το πώς διασκεδάζουμε, αλλά έχει επηρεάσει και πιο «μακρινές» από εμάς καταστάσεις, όπως τα βραβεία! Όλα τα events που για τον «πλανήτη Hollywood» ήταν μία μεγάλη και καλοστημένη βιομηχανία, φέτος γίνονται διαφορετικά. Και αν δεν γίνουν virtual, όπως οι Χρυσές Σφαίρες που θεωρήθηκαν εξαιρετικά «αποτυχημένες» αφού δεν κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, γίνονται κάτω από κάθε δυνατή προστασία απέναντι στην εξάπλωση του Covid-19.

Έτσι και τα MTV Movie & TV Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες στο στάδιο Palladium του Los Angeles, θα «επεκταθούν» σε δύο νύχτες, εξαιτίας των πολλών υποψηφιοτήτων, με τη δεύτερη βραδιά να εστιάζει περισσότερο στα Reality TV Shows. Το «βασικό», όμως, κόκκινο χαλί της διοργάνωσης στρώθηκε χθες και ήταν συναρπαστικό, ενώ το main event το παρουσίασε η κωμικός του SNL και ηθοποιός, Leslie Jones.

Κάπως έτσι «η σεζόν των βραβείων« (aka Awards Season) κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει διαρκέσει για πολλούς μήνες, κάθε συγκέντρωση φαίνεται να φέρνει στο προσκήνειο όλο και πιο συναρπαστικές εμφανίσεις από A-List stars που συνεργάζονται με τους στυλίστες τους για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά looks, χωρίς να δείχνουν ότι έχουν επηρεαστεί σε κάτι από τη «μιζέρια» που διέπει τις περισσότερες οργανώσεις αυτήν την περίοδο. Ακόμα και εκείνοι που «παραλαμβάνουν» τα βραβεία τους από το σαλόνι του σπιτιού τους εξακολουθούν να ντύνονται εντυπωσιακά, σαν να επρόκειτο να περπατήσουν στο red carpet, αποδεικνύοντας ότι οι selfies που ανεβάζουν οι ίδιοι στο Instagram είναι εξίσου σημαντικές με το κλικ του φωτογράφου στο κόκκινο χαλί.



(Εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα ίσως αποτελεί η Scarlett Johansson που εμφανίστηκε χθες με ένα μαύρο T-Shirts)

Στην παρακάτω, gallery, θα βρεις όλα τα looks που ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή βραδιά με την ευχή ο επόμενος χρόνος να βρει όλες τις διοργανώσεις λιγότερο μουδιασμένες και περισσότερο glamorous. Καλή απόλαυση!
Δες επίσης: Οκτώ παντελόνια, σε διαφορετικά στυλ, που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την εποχή