Top κοσμήματα που φοριούνται από Δευτέρα μέχρι Κυριακή

Top κοσμήματα που φοριούνται από Δευτέρα μέχρι Κυριακή

Αγαπημένα κοσμήματα για κάθε ημέρα.

Το κόσμημα είναι το πιο αγαπημένο αξεσουάρ μιας γυναίκας. Ίσως, γιατί έχει τη μαγική δύναμη να αναβαθμίζει κάθε της εμφάνιση. Το πιο απλό καθημερινό ντύσιμο, ακόμη και ένα απλό T-shirt, μεταμορφώνεται όταν συνδυάζεται με τα κατάλληλα κοσμήματα.

Από το κολιέ όνομα μέχρι το μονόπετρό σου, τα καθημερινά σου κοσμήματα δηλαδή αγαπημένα κομμάτια που θες να τα φοράς συνέχεια ή «εύκολα» κομμάτια που ταιριάζουν με όλα τα ρούχα, είναι σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος να προσθέσεις λάμψη και κομψότητα σε κάθε σου εμφάνιση. Βρες τα δικά σου επόμενα καθημερινά κοσμήματα στο Eshop bijoubox.gr και εντυπωσίασε με διακριτικά κομμάτια που σου χαρίζουν τη γοητεία που θες μέσα από την απλότητά τους.

Όλοι έχουν κάποια κοσμήματα που τα φοράνε καθημερινά. Είναι συνήθως, κομμάτια που σε κάνουν να νιώθεις άνετα φορώντας τα, είναι ευκολοφόρετα και ίσως, δεν τα βγάζεις καθόλου από πάνω σου. Μπορεί να είναι ένα μενταγιόν, δώρο από αγαπημένο σου πρόσωπο, ένα δαχτυλίδι με την κρυμμένη δική του ιστορία ή ένα ζευγάρι κλασικοί κρίκοι που συνδυάζονται με τα πάντα.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τις ξεχωριστές επιλογές του bijoubox.gr που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητές στις προτιμήσεις της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει χωρίς να χάνει καθημερινά πολύτιμο χρόνο στην αναζήτηση του ιδανικού κοσμήματος.

mama jewelry

Κολιέ όνομα… συστήσου με το αγαπημένο σου κόσμημα

Το προσωπικό κόσμημα έχει πάντα ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό αφού κρύβει στοιχεία του χαρακτήρα του ατόμου που το φοράει. Φορώντας ένα κολιέ όνομα κάνεις αισθητή την παρουσία σου, δηλώνοντας την ταυτότητά σου, χωρίς λόγια. Αυτή η τάση έχει αγαπηθεί πολύ, ακόμη και από διασημότητες και ηθοποιούς που υιοθέτησαν το κολιέ όνομα στα καθημερινά τους κοσμήματα. Ένα ξεχωριστό κόσμημα που συνδυάζει το ρετρό με το μοντέρνο στυλ, είναι γεμάτο συναίσθημα και έχει να πει τη δική του προσωπική ιστορία.

Το κολιέ όνομα είναι ένα τόσο ευκολοφόρετο κομμάτι που συνδυάζεται με κάθε σου εμφάνιση και δε χρειάζεται καν να το βγάλεις από πάνω σου. Εξαιρετικής ποιότητας κολιέ όνομα από ατσάλι ή ασήμι, σε ροζ χρυσό ή επιχρυσωμένα, σε μεγάλη ποικιλία γραμματοσειρών ή γλώσσας, διακοσμημένα με στρας ή μαργαριτάρια σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο Bijou Box και να σου χαρίσουν τη διακριτική λάμψη που αναζητάς στην καθημερινότητά σου.

hoop earrings

Κάνε μια safe επιλογή με ένα ζευγάρι κρίκων

Από τις δημοφιλέστερες επιλογές σε καθημερινά κοσμήματα είναι σίγουρα, οι κρίκοι. Τα διαχρονικά αυτά σκουλαρίκια έχουν τους περισσότερους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και είναι ένα must κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Ίσως, η διαχρονικότητά τους να οφείλεται στο γεγονός ότι πηγαίνουν σε όλες τις γυναίκες!!!

Οι κρίκοι δεν έχουν ηλικία, δεν γνωρίζουν περιορισμούς στο μήκος ή το χρώμα των μαλλιών, οι κρίκοι είναι το κόσμημα «μπαλαντέρ» που δε θα σε απογοητεύσει. Διάλεξε μόνο μέγεθος, χρώμα, σχέδιο, πάχος και συνδύασέ τους με όποια εμφάνιση θέλεις, καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ, ανάλογα με το στυλ και το γούστο σου.

Κρίκοι μικροί που αγκαλιάζουν το λοβό του αυτιού, κρίκοι μεσαίοι πιο συντηρητικοί και κομψοί, κρίκοι μεγάλης διαμέτρου που αγγίζουν τους ώμους για πιο τολμηρές και sexy εμφανίσεις. Επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για σένα, επιλέγοντας το μέγεθος της προσοχής που θέλεις να τραβήξεις στο πρόσωπό σου.

necklace zodiac signs

Ένα κόσμημα για τον χαρακτήρα σου

Καθένα από τα ζώδια έχει συνδεθεί με μια σειρά από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είτε σε αντιπροσωπεύουν είτε όχι, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι είναι παιχνιδιάρικο να φοράς στο λαιμό σου ένα κολιέ με το σήμα του ζωδιακού σου κύκλου. Είναι τόσο προσωπικό και …αμετάβλητο!!! αφού συνδέεται με την ημερομηνία γέννησής σου που κάνει την επιλογή ενός κολιέ με ζώδιο απόλυτα διαχρονική.

Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι το κολιέ με ζώδιο είναι η τέλεια επιλογή εάν σου αρέσουν τα minimal κοσμήματα αφού είναι κομψό, διακριτικό και φοριέται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα κολιέ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που είναι τόσο δημοφιλές και αγαπητό. Φόρεσε ένα κολιέ με το ζώδιο σου και δε θα θέλεις να το αποχωριστείς αφού σίγουρα, θα γίνει το σήμα κατατεθέν σου.

Τόνισε καθημερινά τη μοναδικότητά σου με ένα ιδιαίτερο και συμβολικό κόσμημα που συνδυάζει στυλ και προσωπικότητα.

life tree bracelets

Παντρεμένη ή όχι… φόρεσε ένα μονόπετρο

Το μονόπετρο είναι το πιο σημαντικό δαχτυλίδι για μια γυναίκα. Είναι ένα δαχτυλίδι σύμβολο αφού κουβαλάει όλες τις αναμνήσεις και τη συγκίνηση από την πρόταση γάμου του αγαπημένου της. Είναι ένα συναισθηματικό κομμάτι που έχει κυρίαρχη θέση στη συλλογή των καθημερινών κοσμημάτων της, φοριέται όλη μέρα, συνήθως στο ίδιο δάχτυλο με τη βέρα, συνδυάζεται με τα πάντα, δεν το αποχωρίζεται ποτέ και είναι για μια ζωή.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να είσαι παντρεμένη για να φορέσεις ένα μονόπετρο. Ανακάλυψε μονόπετρα από ασήμι 925 με εντυπωσιακές πέτρες που θα σου κλέψουν την καρδιά. Απογείωσε καθημερινά τη θηλυκότητά σου, φορώντας ένα μονόπετρο ή …ΤΟ μονόπετρό σου!!! μόνο του ή σε συνδυασμό με δαχτυλίδια σειρέ, μισόβερα ή ολόβερα.