Oδηγός Αγοράς: 15 εμπριμέ tops για τις πιο εντυπωσιακές, καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 15 εμπριμέ tops για τις πιο εντυπωσιακές, καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Μία κομψή, printed μπλούζα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις χρώμα στη ζωή σου.

Στον αντίποδα των σοφιστικέ μονόχρωμων tops βρίσκονται τα funky, πολύχρωμα μπλουζάκια που «μυρίζουν» καλοκαίρι και ας είμαστε ειλικρινείς, όταν βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από τον Ιούνιο, αυτά έχουμε περισσότερο ανάγκη να βλέπουμε κρεμασμένα στην ντουλάπα μας. Με botanical prints, με αφηρημένα μοτίβα, με γεωμετρικά σχέδια, ακόμα και με κλασικό καρό ή ριγέ design, τα εμπριμέ tops είναι μία ανάσα δροσιάς και μία «ένεση στυλ» στην μονότονη, χειμερινή γκαρνταρόμπα μας. Συνδυάζονται με αγαπημένα denim παντελόνια και πρακτικά jean shorts και κάνουν πιο όμορφη, όχι μόνο την εικόνα μας, αλλά και την καθημερινότητά μας μέσα στην πόλη, πριν ξεκινήσουν οι διακοπές μας.

Σε γραμμή lingerie, με κουμπιά, cool κοντομάνικα και αέρινα αμπίρ ή αμάνικα tops, μπορούν να φορεθούν -εκτός από τα denim που φοράμε όλες όλο τον χρόνο και αναφέραμε ήδη- και με loose παντελόνες, midi ψηλόμεσες φούστες (αν είσαι οπαδός των vintage inspired εμφανίσεων), με χαλαρά shorts ή βερμούδες και φυσικά με mini φούστες για total girly looks. Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί και εσύ τα μουντά, μονόχρωμα σύνολα ένα printed top είναι ο πιο εύκολος και κομψός τρόπος για να δώσεις ένα twist στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Διάλεξε ποιο από τα 15 νέα σχέδια ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και κάν΄το δικό σου τώρα που σταμάτησε το «click inside» στα μαγαζιά, με τη φυσική σου επίσκεψη σε κατάστημα ή μέσα από τα αγαπημένα σου online stores που δεν σταμάτησες να «επισκέπτεσαι» σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας. Καλά -και πολύχρωμα-Ψώνια!
Δες επίσης: Oκτώ παντελόνια, σε διαφορετικά στυλ, που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την εποχή