Βρήκαμε το πιο απαραίτητο item του φετινού καλοκαιριού

Βρήκαμε το πιο απαραίτητο item του φετινού καλοκαιριού

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα αγαπημένα σου ρούχα.

Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, μερικά κομμάτια δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ μα ποτέ από τη μόδα αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Τα περίφημα «basics», είναι όλα όσα μπορούμε να συνδυάζουμε σχεδόν με τα πάντα για να συνθέτουμε κομψά looks της καθημερινότητάς μας.

Η πολύμηνη παραμονή μας στο σπίτι εκτόξευσε την ανάγκη μας για άνεση με αποτέλεσμα να επιλέγουμε ολοένα και πιο ευπροσάρμοστα items. Loose παντελόνια, φόρμες, matching sets και κολάν βρίσκονταν στη κορυφή της λίστας προτιμήσεών μας τον τελευταίο χρόνο. Εδώ και λίγο καιρό ωστόσο, ένα συγκεκριμένο fashion trend έχει αγαπηθεί όσο κανένα και αναμένεται να το βλέπουμε παντού το προσεχές διάστημα.

Μιλάμε για τα tank tops, τα μπλουζάκια που παραπέμπουν σε φανελάκι και αποτελούν το βασικό κορμό για τη δημιουργία ενός minimal outfit. Διατίθενται σε όλα τα χρώματα όπως μαύρο, λευκό, καφέ αλλά και σε έντονες ή pastel αποχρώσεις. Το μυστικό είναι να βρεις το τοπ που εφαρμόζει σωστά στο σώμα σου και διαθέτει κόψιμο που σε κολακεύει.

Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα αφού πρόκειται για ένα item που θα φοράς συνεχώς. Επένδυσε σε ένα μαλακό και βαμβακερό tank top, ιδανικό για τις καλοκαιρινές ημέρες. Μπορείς να το συνδυάζεις με τα πάντα όπως τα αγαπημένα σου jeans, με παντελόνες, σορτσάκια και φούστες.

Οι κορυφαίες fashion bloggers (Μonikh, Camila Coelho, Lucy Williams κ.ά) το έχουν ήδη εντάξει στα καθημερινά τους looks, κάνοντας μοντέρνους συνδυασμούς και χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 6 υπέροχα tank tops για να υιοθετήσεις επιτυχώς τη μεγάλη τάση.

Δες επίσης: 10 φορές που ο William και η Kate Middleton εντυπωσίασαν με τα ταιριαστά τους outfits

https://www.instagram.com/p/CAL-84pnkcv
https://www.instagram.com/p/CLFN9xEB-sW

Πηγή κεντρικής: @camillacoelho