Τα πλεκτά ρούχα είναι το trend που θα απογειώσει τα καλοκαιρινά μας looks

Τα πλεκτά ρούχα είναι το trend που θα απογειώσει τα καλοκαιρινά μας looks

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο hot τάσεις που πρέπει να υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν.

Διανύουμε μια μεταβατική περίοδο με αποτέλεσμα τα καθημερινά μας looks να ισορροπούν κυριολεκτικά ανάμεσα σε άνοιξη και καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ενδυματολογικές μας επιλογές έχουν εμφανώς εμπλουτιστεί μετά την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Ρούχα σε έντονα χρώματα, mini φορέματα και αέρινα σύνολα αποτελούν μόνο μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές για τις ώρες που βρισκόμαστε στο γραφείο ή έξω με φίλους. Ωστόσο όλα δείχνουν πως μια νέα, πολύ γνώριμη τάση έρχεται για να κυριαρχήσει και να μας χαρίσει στυλ αυτή τη σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι τα πλεκτά δεν είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας όταν αναζητούμε καλοκαιρινά ρούχα, με τους λόγους να είναι προφανείς. Τα άνετα, oversized πουλόβερ και ζακέτες σίγουρα φορέθηκαν όσο τίποτε άλλο φέτος όμως ήρθε η ώρα να αντικατασταθούν από υπέροχα, καλοκαιρινά πλεκτά items όπως σορτσάκια, γιλέκα, crop tops και φορέματα.

Επένδυσε σε stylish κομμάτια που θα βρεις στην αγορά, δίνοντας έμφαση στις neutral αποχρώσεις. Μπεζ, λευκό, κρεμ και ανοιχτό καφέ είναι ό,τι πιο κομψό και ευκολοφόρετο μπορείς να επιλέξεις για τα καθημερινά σου looks. Μην ξεχνάς πως οι mix n' match συνδυασμοί παραμένουν πρόταση οπότε έχεις κάθε λόγο να πειραματιστείς αυτό το καλοκαίρι.

Μια βόλτα στα μαγαζιά αρκεί για να ανακαλύψεις όλα τα εντυπωσιακά knitwear κομμάτια της σεζόν, ωστόσο εμείς στο κάνουμε ακόμη πιο εύκολο. Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε πέντε πλεκτά items για να πάρεις ιδέες και έμπνευση μέχρι τις επόμενές σου αγορές.

Δες επίσης: 10 φορές που ο William και η Kate Middleton εντυπωσίασαν με τα ταιριαστά τους outfits

https://www.instagram.com/p/CKLYpfSnzg5
plekta2

@vikyandthekid

Πηγή κεντρικής: @best_street_styles