Οδηγός Αγοράς: 10 Τ-Shirts που θα κάνουν πιο στυλάτες τις εμφανίσεις σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 Τ-Shirts που θα κάνουν πιο στυλάτες τις εμφανίσεις σου

Και θα τα φοράς άνετα και στην πόλη και στις εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα.

Αν κρατάς στα χέρια σου την shopping list σου για τον Μάιο και την έχεις ήδη γεμίσει με μαγιό, μαγιό, μαγιό και σανδάλια, σανδάλια, σανδάλια, θα σου λέγαμε να «κρατήσεις λίγο χώρο» για ένα ακόμα είδος ρούχου που μπορεί να το θεωρείς «δεδομένο» για το στυλ σου αλλά πάντα βρίσκει τρόπο να κάνει πιο cool τα looks σου.

Ο λόγος για το μοναδικό είδος ρούχου που μπορείς να φορέσεις όλες τις εποχές και (σχεδόν) σε όλες τις περιστάσεις, το T-Shirt, το οποίο είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας τις ημέρες της καραντίνας και το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα που «οδεύουμε προς την ελευθερία». Είναι πρακτικό, έχει προσωπικότητα και αναβαθμίζει ακόμα και τα πιο basic κομμάτια της ντουλάπας σου, όπως είναι ένα shorts ή το αγαπημένο σου jean παντελόνι. Γι' αυτό βρήκαμε για εσένα τα δέκα πιο cool και ευκολοφόρετα, νέα σχέδια της αγοράς για να τα αποκτήσεις αμέσως και να τα συνδυάσεις με τα ρούχα που αγαπάς να φοράς και όσο χρειάστηκε να μείνεις σπίτι αλλά και τώρα που ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς το καλοκαίρι έξω από αυτό. Ένα T-Shirt μπορεί να φορεθεί με φόρμα, αλλά και με mini φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα αν είναι να βγεις το βράδυ.

Τι δεν είσαι οπαδός των τακουνιών; Κανένα πρόβλημα! Φόρεσέ το με μία άνετη midi φούστα, με loose shorts ή το υφασμάτινο παντελόνι σου και τα αθλητικά σου από κάτω και πέρασε το μήνυμα «πως τα απλά και easy going κορίτσια είναι και τα πιο καλοντυμένα». Πάντα! #nomos
Δες επίσης: Τα Ιαπωνικά σανδάλια ταιριάζουν ιδανικά με τα καλοκαιρινά φορέματα