Όλα τα tips για να αγοράσεις το τέλειο vintage jean

Όλα τα tips για να αγοράσεις το τέλειο vintage jean

Βρήκαμε όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να μην απογοητευτείς από την επιλογή σου.

Η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Το προηγούμενο διάστημα βρισκόμασταν όλοι σε απραγία ενώ οι ενδυματολογικές μας επιλογές είχαν γίνει εντελώς μονότονες και βαρετές.

Ένα από τα must-have κομμάτια είναι ένα καινούργιο jean παντελόνι, το οποίο θα μας συνοδεύει στις καθημερινές μας μετακινήσεις, στις διακοπές του Πάσχα αλλά και στις μετέπειτα εμφανίσεις μας. Τα τελευταία χρόνια σίγουρα θα έχεις προσέξει ότι η second hand αγορά βρίσκεται σε άνθιση με ολοένα και περισσότερα vintage καταστήματα να ανοίγουν στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν είναι τυχαίο πως η ζήτηση των jeans σημειώνει ραγδιαία άνοδο με τις αναζητήσεις να σημειώνουν αύξηση της τάξεως του +254%. Τα second hand καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία, διαχρονικά κομμάτια καλής ποιότητας και φυσικά πολύ προσιτές τιμές. Εμείς σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα χρήσιμα tips για να βρεις το τέλειο vintage παντελόνι και να συνθέσεις μοναδικά looks.1

1) Κάνε έρευνα αγοράς χωρίς να βιάζεσαι

Μην βιαστείς να αγοράσεις από το πρώτο κατάστημα που θα δεις μπροστά σου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και αξίζει να ανακαλύψεις ιδιαίτερα κομμάτια.

2) Δώσε έμφαση στο σωστό νούμερο και στην εφαρμογή

Αρχικά καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ένα στυλ που δεν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Στη συνέχεια δες τι ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό σου και σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Δοκίμασε αρκετά denim παντελόνια μέχρι να βρεις αυτό που αναδεικνύει σωστά τη σιλουέτα σου.

3) Κάνε καλό έλεγχο για τυχόν ελαττώματα

Ένα second hand ρούχο ίσως έχει κάποιες ατέλειες (σκισίματα, τρύπες κ.ά) που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Κάνε έναν σχολαστικό έλεγχο του ρούχου πριν αποφασίσεις να το αγοράσεις.

4) Προσάρμοσε το ρούχο στα μέτρα σου

Για παράδειγμα βρίσκεις το τέλειο vintage jean αλλά είναι λίγο μακρύ για εσένα. Μην το αφήσεις στην άκρη αφού μπορείς εύκολα να το μεταποιήσεις με τη βοήθεια της μοδίστρας και να το φέρεις στα μέτρα σου.

Δες επίσης: Η Emily Ratajkowski φόρεσε την πιο κομψή φούστα και στοιχίζει μόνο 33 ευρώ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις με τζιν παντελόνι που είδαμε στα social media.

https://www.instagram.com/p/CMKQW-KpBGh

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy