Τα puffer sandals είναι τα παπούτσια που θα ξεκουράσουν τα πόδια σου

Νατάσσα Σχοινά
Τα puffer sandals είναι τα παπούτσια που θα ξεκουράσουν τα πόδια σου

Μερικές φορές, η λύση δε βρίσκεται στην απλότητα. 

Σίγουρα μας αρέσει ο μινιμαλισμός. Γενικά είμαστε πολύ υπέρ του ότι το απλό είναι και το πιο ωραίο. Μία εμφάνιση δε χρειάζεται κάτι πολύ βαρύ για να είναι κομψή ή στυλάτη. Η μόδα και το στυλ χαρακτηρίζονται ακόμα και από τα πιο μικρά πράγματα. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά ορισμένες φορές μπορεί να είναι τόσο μικροσκοπικές που οριακά να τις παρατηρείς, κι αυτό αν και μόνο εστιάσεις. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τα πιο έντονα και τολμηρά κοψίματα. Ίσα ίσα.

Ανάλογα με την ώρα, την περίσταση και, φυσικά, την εκάστοτε διάθεσή μας, θέλουμε εναλλαγές. Κυρίως για να μη βαριόμαστε και να μην αφήνουμε τη ρουτίνα να κυριαρχεί και να μας ρουφάει στη δύνη της. Πόσο μάλλον τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να νιώθουμε ξέγνοιαστες και απελευθερωμένες από κάθε ορατό και νοητό δεσμό, όπως οι περιορισμοί του lockdown.

Τα σανδάλια και τα πέδιλα γίνονται ξαφνικά ο αγαπημένος μας σύμμαχος. Συνδυάζονται καθημερινά και πολύ εύκολα με κάθε outfit που δημιουργούμε και νιώθουμε τα καλοκαιρινά vibes που έρχονται με την εποχή. Εκεί, όμως, που η μόδα ορίζει strappy sandals και πιο λεπτεπίλεπτα σχέδια, έρχεται ένα brand για να προτείνει το ακριβώς αντίθετο.

https://www.instagram.com/p/CO3r1bLgBx4


Το Ugo Paulon προτείνει πιο chunky σανδάλια, ακόμα και πιο puffy επιλογές που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα στα πέλματα και για καλό λόγο. Αποτελούν την απόδειξη ότι ίσως και το πιο έντονο και ογκώδες σχέδιο μπορεί να είναι chic και εύκολα ταιριαστό με κάθε ρούχο. Σε μία total εμφάνιση, για παράδειγμα, θα γίνουν το στοιχείο που την κάνει πιο ενδιαφέρουσα.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 φαρδιά και άνετα παντελόνια για να είσαι κομψή χωρίς να ζεσταίνεσαι