Οδηγός Αγοράς: 10 midi φούστες για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 midi φούστες για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το πιο πρακτικό μήκος φούστας έχει και φέτος την τιμητική του.

Το «κεφάλαιο φούστες» είναι αρκετά σημαντικό και μεγάλο για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Οι maxi είναι σχετικά άβολες για μέσα στην πόλη. Πρέπει συνέχεια να τις κρατάς όταν περπατάς γρήγορα ή όταν ανεβαίνεις σκάλες. Επίσης είναι αρκετά ζεστές για τις ημέρες που ο υδράργυρος «χτυπάει κόκκινο», όσο ελαφρύ και να είναι το ύφασμά της. Οι mini, από την άλλη, δεν είναι επίσης πολύ πρακτικές για τη διάρκεια της ημέρας γιατί δεν μας επιτρέπουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων και νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε μονίμως αυτήν την «άβολη» κίνηση που τις τραβάμε από πίσω με το χέρι μας. Τι μένει άρα; Οι midi μένουν και είναι οι «Βασίλισσες του φετινού καλοκαιριού».

Οι φούστες που το μήκος τους σταματάει στα μισά της γάμπας μας, είτε είναι σε στενή είτε σε αέρινη γραμμή-άλφα, είναι ό,τι πιο πρακτικό και θηλυκό μπορούμε να φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι. Συνδυάζονται με τα αγαπημένα μας logo T-Shirts, με lingerie tops, με κορμάκια αλλά και με πουκάμισα αν δεν κάνει αφόρητη ζέστη. Ένας πολύ cool συνδυασμός είναι να φορέσουμε ένα crop top πάνω από την ψηλόμεση, midi φούστα μας και ένα ανοιχτό πουκάμισο από πάνω. Επίσης μπορούμε να τις φορέσουμε με σανδάλια, sneakers ή εσπαντρίγιες το πρωί και με ψηλοτάκουνα το βράδυ χωρίς να επηρεάσουμε την κομψή αισθητική τους.

Στην παρακάτω gallery διαλέξαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα νέα σχέδια της αγοράς για να φορέσεις τη midi που σου ταιριάζει -και στο σώμα αλλά και στην αισθητική- το πρώτο post-Covid 19 καλοκαίρι! Καλά Ψώνια!