Tank top: Πώς να φορέσεις την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού

Tank top: Πώς να φορέσεις την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού

Υπάρχουν πολλοι εύκολοι τρόποι για να ενσωματώσεις το trend στην καθημερινότητά σου.

Η αλήθεια είναι ότι όλες μας μέχρι σήμερα επιλέγαμε συχνά μονόχρωμα t-shirts για τις all day εμφανίσεις μας. Άνετα, ευκολοφόρετα και ταυτόχρονα στυλάτα αποτελούσαν την πρώτη μας σκέψη κάθε φορά που δεν ξέραμε τι να φορέσουμε. Αυτό όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να αλλάξει (ή να περιοριστεί) αφού μια νέα τάση έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να την υιοθετούν τελευταία.

Τα tank tops, τα μπλουζάκια-φανελάκια είναι το πιο hot κομμάτι αυτής της σεζόν και αξίζει να μπουν για τα καλά στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας το φετινό καλοκαίρι. Τα basics δεν είναι ποτέ βαρετά κι αυτό απέδειξαν περίτρανα το προηγούμενο διάστημα οι αγαπημένες μας celebrities. Αρκετές ήταν αυτές που φόρεσαν επιτυχώς τα tank tops (Bella Hadid, Vittoria Ceretti κ.ά) και μας έδωσαν έμπνευση για τα μελλοντικά μας outfits.

https://www.instagram.com/p/CH29ouFhxnv

Ας δούμε όμως τώρα πώς μπορείς να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου για να φτιάξεις τα ωραιότερα σύνολα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

1) Tank tops με ψηλόμεσα παντελόνια

top1

@vikyandthekid

Ίσως η καλύτερη πρόταση για να βάλεις σωστά τα tank tops στη ζωή σου είναι συνδυάζοντάς τα με ψηλόμεσα παντελόνια (ή και με τζιν παντελόνια καμπάνα). Με αυτό τον τρόπο θα συνθέσεις υπέροχα minimal looks που θα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

2) Σαν κορμάκια

rosie

@rosiehw

Τα μονόχρωμα body είναι θηλυκά, κομψά και ταιριάζουν με τα πάντα. Δοκίμασε να τα φορέσεις μέσα από τις φούστες, τα παντελόνια και τα αγαπημένα σου σορτς.

3) Με total black/white look

top3

@camillacoelho

Ο πιο εύκολος τρόπος για να βάλεις το trend στην καθημερινότητά σου είναι δημιουργώντας μονοχρωματικά σύνολα. Το total black και το total white ντύσιμο είναι ο πιο κομψός και διαχρονικός συνδυασμός που μπορείς να επιλέξεις για τις εμφανίσεις σου.

Αν πάλι θες να δείξεις περισσότερο δέρμα με κομψότητα κάνε κλικ εδώ.

Aν θες να μάθεις τα πάντα για αυτό το μεγάλο fashion trend κάνε κλικ εδώ.

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε πέντε tank tops για να υιοθετήσεις επιτυχώς το μεγάλο trend.

Πηγή κεντρικής: @mariawos