Θες να φορέσεις παντελόνι το καλοκαίρι; Το λευκό jean είναι ο ήρωάς σου

Νατάσσα Σχοινά
Θες να φορέσεις παντελόνι το καλοκαίρι; Το λευκό jean είναι ο ήρωάς σου

Μπορείς να φορέσεις παντελόνι όταν κάνει ζέστη και να είσαι άνετη και in fashion. 

Όλες έχουμε τουλάχιστον ένα jean στην ντουλάπα μας. Είναι το παντελόνι που ταιριάζει με όλα. Αυτό στο οποίο προσθέτουμε και ένα T-shirt και είμαστε έτοιμες να βγούμε έξω και να ανταποκριθούμε σε κάθε περίσταση που βρίσκεται στο πρόγραμμά μας.

Το concept σαφώς και δεν είναι κάτι νέο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για το ρούχο passe-partout που λύνει τα χέρια. Το πιο θετικό απ’ όλα; Δεν επηρεάζεται από εποχές. Μπορούμε να το φορέσουμε τον χειμώνα με το oversized παλτό μας με την ίδια ευκολία που το καλοκαίρι θα το συνδυάσουμε με ένα tube top – strapless μπλουζάκι και θα είμαστε κομψές, στυλάτες και πολύ άνετες.

Καθώς, όμως, μπαίνουμε και επίσημα στη summer season, χρειαζόμαστε διαφοροποιήσεις. Το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση είναι να αλλάξουμε τη χρωματική μας παλέτα. Ή, αν μη τι άλλο, να επιλέγουμε με μεγαλύτερη συχνότητα πιο καλοκαιρινά χρώματα.

Ένα λευκό jean αποτελεί την ιδανική πρόταση. Και σε περίπτωση που αγχώνεσαι μήπως ζεσταίνεσαι με παντελόνι το καλοκαίρι, ένα πιο oversized ή baggy σχέδιο ή ένα με flares -καμπάνα- στο τελείωμα θα σου δώσει τον αέρα που χρειάζεται το δέρμα για να αναπνεύσει.

https://www.instagram.com/p/CPWFmsenlZX

Celebrities, όπως η Rosie Huntington-Whiteley, λατρεύουν το trend και το έχουν ήδη ενσωματώσει στην γκαρνταρόμπα τους. Φορούν ένα tank top και ένα ζευγάρι πέδιλα και έχουν ξαφνικά δημιουργήσει την πιο κομψή εμφάνιση με ελάχιστη προσπάθεια. Ό,τι, δηλαδή, θέλουμε όλες στην καθημερινότητά μας.

Και μιας και είπαμε για tank top, δες πώς να τα φορέσεις, αφού είναι η απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού