Summer shoes: Οι κορυφαίες τάσεις στον «κόσμο» των παπουτσιών που αξίζει να υιοθετήσουμε

Summer shoes: Οι κορυφαίες τάσεις στον «κόσμο» των παπουτσιών που αξίζει να υιοθετήσουμε

Το φετινό καλοκαίρι μόλις απέκτησε μία νέα, ιδιαίτερα κομψή διάσταση.

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού και μία είναι η ερώτηση που προβληματίζει τις περισσότερες από εμάς: Ποιο είναι το ζευγάρι παπουτσιών που θα με συντροφεύει στις καλοκαιρινές μου περιπέτειες;

Δεν έχει σημασία αν ασχολούμαστε εντατικά με τη μόδα ή όχι, αφού αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να επενδύσουμε σε ένα ποιοτικό ζευγάρι, το οποίο θα συνδυάζεται εύκολα με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, θα φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και συγχρόνως, θα μας βοηθά να δημιουργούμε ανατρεπτικά σύνολα. Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές με το ζευγάρι υποδημάτων που θα επιλέξουμε, θέτοντας κάποια βασικά κριτήρια για την επιλογή μας, όπως την τιμή, την ποιότητα και το σχέδιο του υποδήματος.

Picture1

Παρόλα αυτά, για να είμαστε σίγουρες πως θα κάνουμε την καλύτερη και πιο στυλάτη επιλογή, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις κορυφαίες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον «κόσμο» των παπουτσιών το φετινό καλοκαίρι. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τρία από τα πιο hot trends της σεζόν, τα οποία μπορούμε να ανακαλύψουμε στην καλοκαιρινή collection της Adam’s Shoes!

Picture2

Μία απρόβλεπτη παλέτα από chic, γήινες και παστέλ αποχρώσεις

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που μας εμπνέει να εμπλουτίσουμε με χρώμα τις εμφανίσεις μας. Εμπριμέ, αέρινες παντελόνες, φορέματα με φλοράλ μοτίβα και statement φωτεινές διχρωμίες σε two-piece κομμάτια, φέρνουν στην επιφάνεια την πιο αισιόδοξη και καλοκαιρινή μας εκδοχή. Ωστόσο, για να βρούμε ένα παπούτσι το οποίο θα ταιριάζει με τα παραπάνω items, είναι σημαντικό να εστιάσουμε σε εύκολες και βολικές αποχρώσεις, οι οποίες «ξεκλειδώνουν» πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις.

Picture3

Μελετώντας λίγο καλύτερα την παλέτα χρωμάτων που «ντύνει» το καλοκαίρι του 2021, βλέπουμε πως chic τόνοι, όπως το nude και το κονιάκ, παστέλ, ονειρικές αποχρώσεις με διακριτικές μεταλλικές «πινελιές», αλλά και πιο γήινοι χρωματισμοί, όπως το ταμπά, το καφέ και το μουσταρδί, είναι εκείνοι που «πρωταγωνιστούν» τη φετινή σεζόν, όχι μόνο στους δρόμους της πόλης ή τα λιθόστρωτα στενά του νησιού, αλλά και στην «πλούσια» συλλογή καλοκαιρινών υποδημάτων της Adam’s Shoes!

Picture4a

Η άνεση παραμένει το στοιχείο που «απογειώνει» τα βήματά μας

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το καλοκαίρι είναι η εποχή που βρισκόμαστε διαρκώς εκτός σπιτιού, αφού ο καλός καιρός και οι έντονες λιακάδες μας παρακινούν να απολαμβάνουμε βόλτες στην πόλη και συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτός είναι και ο λόγος που για μία ακόμη χρόνια, η άνεση παραμένει το «νούμερο ένα» trend της σεζόν στον χώρο του παπουτσιού.

Picture5

Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να την ακολουθήσουμε, είναι να αναζητήσουμε τις κομψές πλατφόρμες και τα μοντέρνα πέδιλα με χαμηλό τακούνι, δηλαδή τα υποδήματα που θα «απογειώνουν» καθημερινά τα βήματά μας, χωρίς όμως να μας ταλαιπωρούν. Επιλέγοντας μία ιδιαίτερη πλατφόρμα κατασκευασμένη από σχοίνινη επένδυση ή ένα κομψό πέδιλο με ένα περίτεχνο σχέδιο στο κουντεπιέ, θα έχουμε κάνει μία εξαιρετική επιλογή, η οποία θα μας συντροφεύει σε κάθε περίσταση, όλες τις ώρες της ημέρας.

Picture6

Συνδυασμοί υλικών, μεταλλικές λεπτομέρειες και πρωτότυπα σχέδια

Αν υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει τα παπούτσια της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, αυτή είναι η λέξη «ευρηματικά». Για να το διαπιστώσουμε, αρκεί να παρατηρήσουμε λίγο περισσότερο τη μοναδική συλλογή της Adam’s Shoes, η οποία διαθέτει χαμηλά δερμάτινα πέδιλα, πλατφόρμες, πέδιλα με μεσαίο τακούνι και πολλά άλλα σχέδια, τα οποία ξεχωρίζουν, μαγνητίζουν τα βλέμματα και προσθέτουν θηλυκότητα, στυλ και φινέτσα στο βάδισμά μας.

Picture7

Με άλλα λόγια, η πρωτοτυπία, οι απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών και οι κομψές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν ένα κλασικό ζευγάρι παπουτσιών σε μοντέρνο, είναι τα στοιχεία που καλό θα ήταν να υπάρχουν στην παπουτσοθήκη μας. Επενδύοντας σε ένα διαχρονικό σχέδιο, όπως αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, το οποίο διαφοροποιείται χάρη στις κατάλληλες, στυλάτες «πινελιές», είναι σίγουρο πως για μία ακόμη χρονιά, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις μας.

Picture8

Extra tip: Να θυμάσαι πως πίσω από κάθε ζευγάρι παπουτσιών «κρύβεται» μία μοναδική, δυναμική γυναίκα, όπως εσύ. Αν θέλεις, λοιπόν, να τη… γνωρίσεις καλύτερα, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να παρακολουθήσεις το inspiring βίντεο που ακολουθεί!




Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως τα trends υπάρχουν για να μας εμπνέουν και να μας βοηθούν να εξελίσσουμε το στυλ μας. Συνεπώς, δεν είμαστε υποχρεωμένες να ακολουθήσουμε «τυφλά» τις τάσεις της σεζόν, αλλά να αναζητήσουμε τους τρόπους και τα items, που θα μας βοηθήσουν να τις προσαρμόσουμε στο προσωπικό μας γούστο.

Picture9

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και αναζητήστε την «πλούσια» συλλογή της, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222

Αθήνα, 210 9024435

www.adamsshoes.gr