Με αυτό το παντελόνι θα ξεχωρίσουμε όλες το φετινό καλοκαίρι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με αυτό το παντελόνι θα ξεχωρίσουμε όλες το φετινό καλοκαίρι

Αυτή τη σεζόν δεν χρειάζεσαι πολλά για να εντυπωσιάσεις: το #laceuppants σου αρκεί.

Όλες μας θέλουμε να είμαστε «in fashion» γι' αυτό προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε και αργότερα να υιοθετούμε πρώτες τα μεγάλα trends της κάθε σεζόν. Μπορεί τα basic κομμάτια να έχουν πάντοτε μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας, ωστόσο ακόμη κι αυτά προσαρμόζονται στην εκάστοτε εποχή και αναβαθμίζονται αισθητά. Ως γνωστόν, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά κι αυτό ισχύει 100% στο χώρο της μόδας.

Τα παντελόνια αποτελούν εδώ και χρόνια αγαπημένη μας επιλογή χειμώνα-καλοκαίρι, αφού είναι άνετα, ευκολοφόρετα και κομψά. Ιδανικά για office looks που θα φοράς ξανά και ξανά γραφείο, στη βόλτα ή σε μια βραδινή έξοδο με φίλες. Με λίγα λόγια είναι το τέλειο go-to κομμάτι για κάθε ώρα και ημέρα του πολυάσχολου προγράμματός σου.

kendall

Η Kendall Jenner με παντελόνι του οίκου Chloé.

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο fashion trends που είχαν αφήσει εποχή σε προηγούμενες δεκαετίες, να επιστρέφουν μετά από καιρό ανανεωμένα και έτοιμα να κυριαρχήσουν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και φέτος αφού το #laceuppants (aka παντελόνι που δένει με κορδόνια και όχι κουμπιά) κάνει δυναμικό comeback.

Έχουν τη ρίζα τους στο 2000 ενώ διαθέτουν boho και cowboy επιρροές. Η Paris Hilton και η Christina Aguilera τα είχαν φορέσει όπως καμία άλλη και αποτελούσαν τα fashion icons εκείνης της εποχής. Οι κορυφαίοι οίκοι και οι σχεδιαστές φαίνεται πως ποντάρουν πολύ στη συγκεκριμένη τάση. Ο ανερχόμενος σχεδιαστής Dion Lee σχεδίασε πολλά items βασισμένα στο corset-style ντύσιμο προτείνοντας τόσο κολάν όσο και τζιν παντελόνια με κορδόνια.

https://www.instagram.com/p/CIyd08Gg_Xu

Η Kim Kardashian ήταν εκείνη που επανέφερε τo trend των lace up pants όταν εμφανίστηκε με μαύρο δερμάτινο Dolce & Gabbana παντελόνι. Λίγο αργότερα η Bella Hadid επέλεξε το "Bullet pants" δημιουργία της Charlotte Knowles για ένα look που μαγνήτισε τα βλέμματα.

dualipa2

Η Dua Lipa υιοθέτησε την τάση επιτυχώς και πόζαρε ενθουσιασμένη με το ροζ lace up παντελόνι της.

Αν είσαι λάτρης των #DIY κατασκευών δες προσεκτικά το παρακάτω βίντεο για να φτιάξεις το δικό σου lace up παντελόνι στο σπίτι.



Πηγή κεντρικής: @dualipa