Ξέχνα τα bikinis! Πέντε ολόσωμα μαγιό για να είσαι beach queen

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ξέχνα τα bikinis! Πέντε ολόσωμα μαγιό για να είσαι beach queen

Αυτό το καλοκαίρι μας αξίζει να είμαστε οι πιο κομψές της παραλίας.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το καλοκαίρι το περιμέναμε όλες πώς και πώς. Ναι, αφήνουμε επιτέλους στην άκρη τις πιτζάμες (κι ας ήταν σατέν και chic), τις φόρμες και τα κολάν για να δώσουμε χώρο στα #summeroutfits που θα δημιουργήσουμε με τα αγαπημένα μας ρούχα.

Ζούμε σε μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου, με τη θερμοκρασία να «χτυπά κόκκινο» καθημερινά. Δεν είναι λίγες εκείνες που έχουν ήδη κάνει τις πρώτες βουτιές της σεζόν στα καταγάλανα νερά και tanning sessions κάτω από τον καυτό ήλιο. Ναι, το παραδέχομαι. Η ηλιοθεραπεία αποτελεί την ψυχοθεραπεία μου τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το μαγιό έχει πάντοτε μια θέση (συνήθως πρωτεύουσα) σε κάθε τσάντα μου.

Αν πάλι ανήκεις σε αυτές που δεν αποχωρίζονται τα bikinis τους, κάνε κλικ σε αυτό το link για να δεις τα πιο μοντέρνα σχέδια της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CPVOOHWBmut

«It's bikini season!», θα λέγαμε ή μήπως φέτος όχι; Η απάντηση είναι όχι. Τα ολόσωμα είναι το πιο κομψό, ευκολοφόρετο και πολυμορφικό κομμάτι αυτής της περιόδου αφού μπορεί να συνδυαστεί με φούστες, σορτσάκια, καφτάνια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Για ακόμη μια χρονιά τα μονόχρωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους ωστόσο τα εντυπωσιακά prints που συναντάμε στα ολόσωμα αξίζουν σίγουρα μια ευκαιρία στη ζωή (και την γκαρνταρόμπα μας). Επένδυσε σε έντονα-ζωηρά χρώματα (ναι και pastels) που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Μην ξεχάσεις ωστόσο να δώσεις έμφαση στην καλή εφαρμογή του μαγιό αλλά και στη στήριξη του στήθους. Πάρε λοιποόν σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου και φύγε για την πιο κοντινή παραλία.

https://www.instagram.com/p/CCOTH4UpU57

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα ολόσωμα μαγιό της αγοράς που ξεχωρίσαμε για εσένα.

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho