Viral Fashion: 5 τάσεις του 2021 γνωστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Νατάσσα Σχοινά
Viral Fashion: 5 τάσεις του 2021 γνωστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Το στυλ επηρεάστηκε από το lockdown αλλά και από την ανάγκη να απαλλαχθείς από αυτό.

Δύσκολη και η φετινή χρονιά. Εκεί που περνούσε το 2020 και έλεγες ότι τα πράγματα θα έφτιαχναν, το 2021 συνέχισε το ίδιο δυναμικά με τον προκάτοχό του. Τι σημαίνει αυτό; Πανδημία Vol.2 και εγκλεισμός στο σπίτι σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα το πρώτο διάστημα. Προσπάθησες, όμως, να ανταπεξέλθεις και, όχι μόνο αυτό, αλλά να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Γέμισες την καθημερινότητά σου με τις αγαπημένες σου ασχολίες και, μέσα σε αυτές, προφανώς βρέθηκε η μόδα.

Το browsing στο lockdown

Όταν είσαι σπίτι τόσες ώρες είναι πολύ εύκολο να κάνεις browsing. Να διερευνήσεις τις επιλογές που έχεις είτε για μέσα στο lockdown είτε όταν αυτό αρθεί -καλή ώρα!-.




Αυτό ακριβώς έγινε σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι άνθρωποι συνδέθηκαν μεταξύ τους με τον κλασικά δοκιμασμένο τρόπο που το κάνουν τα τελευταία χρόνια: μέσω του Ίντερνετ.

Τα trends που αναδείχθηκαν

Το street style, ακόμα και μάσκες, εμπλουτίστηκε με κάθε νέα τάση που πρόσταζαν οι διάσημοι οίκοι μόδας μέσω των catwalk τους αλλά και με τις επιλογές της εκάστοτε influencer, όπως η Jeanne Damas. Το lockdown δημιούργησε μία ανάγκη για πρακτικότητα και άνεση, την ίδια στιγμή που ζητούσε ελευθερία. Ο κόσμος ήθελε εύκολους συνδυασμούς που να μην τον κουράζουν αλλά να του προσφέρουν ένα και μοναδικό πράγμα: στυλ.

5 fashion influencers σου δείχνουν πώς να ντυθείς σαν μία κομψή Παριζιάνα

Ο καιρός περνάει. Η μισή χρονιά έχει ήδη φύγει από το 2021 και πλέον είναι ασφαλές να πεις ότι μερικά trends έχουν κατοχυρώσει τις περίοπτες θέσεις τους στην κατηγορία των viral trends.

Αυτά είναι που έχουν φορεθεί μέχρι στιγμή και με βάση αυτά προβλέπεται να συνεχιστεί και το υπόλοιπο της χρονιάς. Κάνε μία βόλτα στην παρακάτω gallery για να τα δεις.