The Swimwear Project: Η πιο δύσκολη αγορά, αυτή του μαγιό, στο Golden Hall γίνεται παιχνιδάκι

Νατάσσα Σχοινά
The Swimwear Project: Η πιο δύσκολη αγορά, αυτή του μαγιό, στο Golden Hall γίνεται παιχνιδάκι

Ένας παράδεισος με όλα τα μαγιό που μπορείς να φανταστείς για να είσαι η πιο κομψή στην παραλία!

Πάντα αγαπούσα τη θάλασσα. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που μου γέννησε αυτήν την σχεδόν ερωτική σχέση μαζί της. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι, όποτε πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτομάτως η διάθεσή μου αλλάζει. Είχε πει κάτι η Meryl Streep και εντυπώθηκε βαθιά μέσα μου: «Η φόρμουλα της ευτυχίας και της επιτυχίας είναι απλά το να είσαι ο εαυτός σου με τον πιο ζωηρό τρόπο που μπορείς να το κάνεις». Και αυτό προσπαθώ να έχω ως μότο της ζωής μου. Να είμαι ο εαυτός μου. Να κάνω πράγματα που με βοηθούν να το πετύχω. Οι επισκέψεις στην παραλία πρέπει να έχουν το δικό τους χρώμα. Ή, καλύτερα, το δικό μου χρώμα. Γι’ αυτό και έψαχνα έναν χώρο που να μου επιτρέπει να το κάνω με τον πιο λαμπερό τρόπο.

Η επίσκεψή μου στο Golden Hall με βοήθησε να καταλάβω ότι υπάρχουν μέρη που θέλουν όλα τα παραπάνω για εμένα. Δύο όροφοι γεμάτοι από μαγιό σε κάθε χρώμα και στυλ για να βρω ακριβώς αυτό που θέλω. Χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστώ. Χωρίς να πρέπει να κάνω καμία υποχώρηση στις επιθυμίες μου. Οι εκθαμβωτικές βιτρίνες των καταστημάτων του Golden Hall απλώς προετοίμασαν το αναπόφευκτο. Την άφιξή μου στο ταμείο και την απόκτηση νέων σχεδίων σε μαγιό που θα με βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσω στο beachwear της φετινής χρονιάς.

Έκανα, λοιπόν, αρκετές βόλτες στους διάπλατους χώρους του εμπορικού. Βρήκα κομψά μαγιό, ιδανικά εξοπλισμένα για να κολακεύσουν τις αναλογίες κάθε γυναίκας. Ολόσωμα, bikini, σε κλασικά ή πιο μοντέρνα κοψίματα. Τελικά, η πιο δύσκολη αγορά του καλοκαιριού, αυτή του μαγιό, έγινε παιχνιδάκι! Για έναν πολύ απλό λόγο: Πήγα στο σωστό μέρος.

#1 Μαγιό για κάθε καλοκαιρινή περίσταση στο Attica

magio golden hall

Πώς να διαλέξεις μόνο ένα μαγιό, όταν περιστοιχίζεσαι από αναρίθμητα brands που κλέβουν τις εντυπώσεις; Μαγιό έτοιμα για surf από Emmanuela Swimwear, vintage μονοχρωματικά από SeaFolly, chic τσάντες με γεωμετρικό σχεδιασμό από Zeus + Dione και beach ready φορέματα από St. Barth δημιουργούν την τέλεια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα για τα σαββατοκύριακα στο νησί.

#2 Στο Freddy για τολμηρά prints που ξεχωρίζουν

magio golden hall5

Όσο και να λατρεύω τα μονοχρωματικά σχέδια, ένα ωραίο και εντυπωσιακό print έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Τα μαγιό που βρήκα στο Freddy κάλυψαν όλες μου τις απαιτήσεις. Με έβαλαν σε μία πιο tropical λογική και με μετέφεραν έστω και νοητικά σε έναν εξωτικό προορισμό.

#3 Τα πιο ωραία matching sets για τον σύντροφό σου στο Vilebrequin

magio golden hall6

Τα matching sets είναι τάση τη φετινή χρονιά και το Vilebrequin στο Golden Hall τα έχει αποθεώσει. Υπέροχα σχέδια που μοιάζουν με δημιούργημα κάποιου ζωγράφου της αφηρημένης τέχνης θα γίνουν το τέλειο δώρο για τον καλό σου.

#4 Η πιο άνετη πολυτέλεια γίνεται πραγματικότητα στο κατάστημα Twinset

magio golden hall7

Σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής βρήκα τα μαγιό που ανταποκρίνονται στον ορισμό της κομψότητας. Έδωσα κατευθείαν την ψήφο εμπιστοσύνης μου στα χρυσά κεντήματα και στα επιβλητικά prints με καλοκαιρινά στοιχεία. Αν μία φράση περιγράφει αυτό που ένιωσα είναι λάμψη του παλιού κινηματογράφου προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις του σήμερα.

#5 Στο κατάστημα Triumph για θηλυκότητα και floral που θα κρατήσεις για χρόνια

magio golden hall 8

Το floral δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εξωτικά λουλούδια σε αναζωογονητικά φωτεινές αποχρώσεις. Λάτρεψα το bikini με το mix & match μονοχρωματικού και printed και το δέσιμο γύρω από τον λαιμό. Το bonus; Όλα τα σχέδια ανεξαιρέτως ήταν άνετα και κολακευτικά για το σώμα μου.

#6 Το κατάστημα Calzedonia μεταφέρει το Saint Tropez στο πρώτο ράφι της ντουλάπας σου

magio golden halll13
magio golden halll12

Βλέποντας τη νέα συλλογή της Calzedonia στο Golden Hall, με φαντάστηκα ξαπλωμένη στην άμμο με μία παγωμένη γρανίτα στο χέρι. Τα tops των μαγιό είναι τόσο ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά που εύκολα τα φοράς με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι και ένα c-through top στο φαγητό μετά την παραλία.

#7 Όλα τα essentials της καλοκαιρινής σεζόν στο κατάστημα Wolford

magio golden hall9

Δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από τα μαγιό και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ που με περίμεναν το ένα δίπλα στο άλλο στις κρεμάστρες και στα ράφια του καταστήματος. Μεγάλη μου αδυναμία τα ολόσωμα. Ένα τα κρόσσια κατά μήκος του ντεκολτέ και ένα μπλε one-piece με ζώνη κάτω από το στήθος για να τονίζεται η μέση.

#8 Στο Magnolia Grace για το ολόσωμο που δε θα κουραστείς να φοράς

magio golden hall14

Είναι εκείνο το κατάστημα που επισκέπτεσαι και δε φεύγεις χωρίς να βρεις κάτι του γούστου σου. Η ποικιλία είναι μεγάλη είτε αναζητάς τα πιο vintage σχέδια είτε τις πιο τολμηρές πινελιές. Εμένα, με κέρδισε ένα body loving ολόσωμο μαγιό σε σκονισμένη πορτοκαλί απόχρωση.