Οδηγός Αγοράς: 11 hot & chic μαγιό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί

Νατάσσα Σχοινά
Οδηγός Αγοράς: 11 hot & chic μαγιό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί

Φανταστικά σχέδια που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου χαρίσουν τέλειο beach look.

Περίμενα πολύ καιρό να φτάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Πολλές άδεις δεν έχω πάρει τη φετινή χρονιά και αυτές οι μέρες περνούσαν από το μυαλό μου ως μία όαση στην έρημο.

Οι διακοπές στο lockdown

Με τόσους μήνες μέσα σε lockdown λογικά κι εσύ νιώθεις κάπως παρόμοια. Αναγκαστικά έμενες στο σπίτι, οπότε η σκέψη ενός ταξιδιού γιγαντωνόταν όλο και περισσότερο στα μυαλό σου. Άλλωστε, όταν δεν έχουμε κάτι, το θέλουμε ακόμα περισσότερο, σωστά;



Εκτός από σειρές και όλα τα συναφή, ασχολήθηκα με τις διακοπές του καλοκαιριού. Έκλεισα από τα τέλη του Φεβρουαρίου, γιατί σκέφτηκα ότι, αν περάσει ο καιρός, δε θα βρίσκω τίποτα. Όλοι θα θέλουν να κάνουν τις εξορμήσεις τους μετά από άλλη μία δύσκολη χρονιά (σ.σ. Και αυτό έγινε. Πολλοί δε βρήκαν τίποτα θέλοντας να κλείσουν τελευταία στιγμή).

5 prints που θα φέρουν το καλοκαίρι στις εμφανίσεις σου

Φολέγανδρος 2021

Χωρίς να θέλω να γίνω εριστική σε περίπτωση που είσαι στην πόλη, σήμερα η θέα μου περιλαμβάνει την υπέροχη ηρεμία της Φολεγάνδρου, το φανταστικό της φαγητό και, φυσικά, τις παραλίες που μοιάζουν περισσότερο ως εξωπραγματικά σκηνικά κάποιας Χολιγουντιανής παραγωγής.




Παραδόξως, δεν έφερα μαζί μου πολλά πράγματα γενικά. Μερικά αέρινα φορέματα, δυο-τρία σορτσάκι, κάποια T-shirts. Εκεί που ίσως το παράκανα αλλά με μεγάλη υπερηφάνεια είναι τα μαγιό.

10 κόκκινα μαγιό για να φορέσεις το σαββατοκύριακο στην παραλία

Μαζί μου έφερα αρκετά σχέδια και χρώματα για να έχω επιλογές και να διαλέγω με βάση τη διάθεσή μου. Ολόσωμα, μπικίνι, κλασικές γραμμές, cut-outs. Δε μου φτάνουν οι μέρες για να τα φορέσω όλα, αλλά τουλάχιστον δε θα νιώθω ότι περιορίζομαι.

Είτε, λοιπόν, ετοιμάζεσαι κι εσύ να φύγεις για διακοπές, είτε σκοπεύεις να απολαύσεις τα μπάνια σου στην πόλη, θα βρεις στη συνέχεια 11 σχέδια μαγιό που θα κολακεύσουν το σώμα σου και θα ικανοποιήσουν το γούστο σου. Είναι σέξι αλλά και chic, με cool prints, περίτεχνο μπούστο και λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τα δυνατά σου σημεία.