5 fashion τάσεις του καλοκαιριού που δημιουργήθηκαν λόγω του lockdown

Νατάσσα Σχοινά
5 fashion τάσεις του καλοκαιριού που δημιουργήθηκαν λόγω του lockdown

Άνεση και αισιοδοξία, αυτά έχεις ανάγκη και αυτό είναι το μότο της σεζόν.

Όταν αλλάζει η εποχή, θες να ανανεώσεις και την γκαρνταρόμπα σου. Το ξέρω, το σέβομαι και ταυτίζομαι. Ειδικά μετά από μία δύσκολη περίοδο μέσα σε lockdown, νιώθεις την ανάγκη να ξεδώσεις. Να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία και να επιλέξεις νέα ρούχα που δεν έχουν καμία σχέση με όσα φορούσες τους προηγούμενους μήνες.

Η έμπνευση για τα summer looks

summer trends3

Σε τέτοιες περιπτώσεις, αναζητάς έμπνευση. Internet, street style, influencers στα social media και κάθε τι που μπορεί να αποτελέσει δυνητικά πηγή νέων εμφανίσεων για την καθημερινότητά σου. Τα summer trends, πάντως, έχουν ήδη δηλώσει την παρουσία τους ιδιαίτερα δυναμικά.

Viral Fashion: 5 τάσεις του 2021 γνωστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Φωτεινά χρώματα που σηματοδοτούν την ανάγκη απομάκρυνσης από τα πιο «βαριά» vibes του lockdown. Ουδέτερη χρωματική παλέτα, πρακτική ώστε να ταιριάζει με τα ρούχα κάθε χρώματος.




Άνεση και αισιοδοξία

Αν συνοψίσει κάποιος με μερικές λέξεις τα summer trends του καλοκαιριού είναι άνεση και αισιοδοξία. Η εποχή το έχει ούτως ή άλλως, όμως, το lockdown άφησε μερικά σχετικά κατάλοιπα.

Μπήκε ο Ιούνιος! 10 προσεγμένα σύνολα για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Το καλοκαίρι, όμως, ενδείκνυται για την πιο χαλαρή του διάθεση, οπότε όλα καλά. Θα εξυπηρετήσει ακριβώς τον σκοπό σου.

Υπάρχουν 5 τάσεις που σίγουρα κι εσύ έχεις παρατηρήσει ήδη στους δρόμους -πραγματικούς και διαδικτυακούς- δρόμους. Αλλά, ακόμα κι αν δεν τις έχεις δει, θα τις βρεις στη συνέχεια.