Οδηγός Αγοράς: 11 λευκά σορτσάκια για τη βόλτα στην πόλη (ακόμα και με βροχή)

Νατάσσα Σχοινά
Οδηγός Αγοράς: 11 λευκά σορτσάκια για τη βόλτα στην πόλη (ακόμα και με βροχή)

Το μόνο που χρειάζεσαι μετά είναι ένα T-shirt ή ένα tank top και είσαι πανέτοιμη!

Έκανα μία βόλτα από τις βιτρίνες τις προηγούμενες μέρες. Βρήκα λίγο χρόνο το απόγευμα της Παρασκευής μετά το γραφείο. Είχα όρεξη για shopping και ο δρόμος μου με έβγαλε στα κοντινά καταστήματα.

When Shopping Calls

Δεν ήμουν σίγουρη σχετικά με το τι ακριβώς ήθελα να αγοράσω -ναι, όχι και ο καλύτερος σύμβουλος αυτή η λογική-. Ήμουν, όμως, ανοιχτή σε νέες ιδέες και σε ρούχα που θα με βοηθούσαν να δώσω το κάτι παραπάνω στις εμφανίσεις μου.

Φεύγεις ΣΚ σε νησί; Τι να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου

Ξαφνικά, λοιπόν, έτσι όπως περπατούσα, εμφανώς κουρασμένη στο τελείωμα της ημέρας, εντόπισα ένα φανταστικό σορτσάκι. Πάναπλο αλλά φωτεινό και κομψό.

Τι ήταν αυτό;

Ένα λευκό σορτσάκι με κουμπιά.




Θα μου πεις ως ρούχο δεν ακούγεται ως κάτι το εξωπραγματικό, αλλά συνήθως στα πιο απλά κρύβονται οι λεπτομέρειες που σε κερδίζουν. Το μόνο που χρειάζεται ένα τέτοιο item είναι ένα T-shirt ή ένα αμάνικο top -και μια ζακετούλα, αν κάνει ψύχρα με τόση βροχή αυτές τις μέρες-, τα αγαπημένα μου σανδάλια ή sneakers και είμαι έτοιμη για την απογευματινή μου βόλτα στην πόλη (σ.σ. Μιας και ακόμη δεν έχω πάει διακοπές).

Hot date; 5 fashion συνδυασμοί με το σορτσάκι σου για να εντυπωσιάσεις

Επειδή ένα λευκό σορτσάκι όλες πρέπει να το έχουμε στην ντουλάπα μας το καλοκαίρι, στην παρακάτω gallery θα βρεις 11 επιλογές για να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο.