Επιλέγουμε το μαγιό του φετινού καλοκαιριού: Χρώματα, σχέδια και πατρόν

Επιλέγουμε το μαγιό του φετινού καλοκαιριού: Χρώματα, σχέδια και πατρόν

Η ιδέα για το απόλυτο μαγιό της φετινής σεζόν «πρωταγωνιστεί» σε κάθε γυναικείο μυαλό.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι σκέψεις μας «τρέχουν» σε παραλίες, απέραντα γαλαζοπράσινα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές πιο πολύ από ποτέ, μετά από μία δύσκολη περίοδο lockdown και έναν χειμώνα που μας στέρησε αρκετές νέες εμπειρίες.

Βρισκόμαστε όμως στην αρχή του καλοκαιριού, με τις περισσότερες από εμάς να ονειρεύονται ήδη το τέλειο μαγιό για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στις αγαπημένες μας ακρογιαλιές.

Πριν μερικά χρόνια, μια curvy γυναίκα φορούσε βαρετά μαγιό και επισκεπτόταν παραλίες χωρίς πολύ κόσμο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτός ο άγραφος κάνονας της παραλίας, αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού το τέλειο σώμα, είναι το δικό σου σώμα!

Picture2

Ιδανικά μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Τα περιοδικά μόδας είναι γεμάτα με άπειρους συνδυασμούς, από μονόχρωμα ολόσωμα, εμπριμέ bikinis, ρετρό ψηλόμεσα μέχρι και αθλητικά μακρυμάνικα μαγιό.

Τόλμησε τα ψηλόμεσα bikinis, τα οποία είναι η απόλυτη τάση τα τελευταία καλοκαίρια, καθώς είναι μοντέρνα, αισθησιακά και κολακεύουν με έναν μοναδικό τρόπο τις καμπύλες των γυναικών.

Μη φοβηθείς αυτό το καλοκαίρι να επιλέξεις έντονα χρώματα που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή και σίγουρη για το outfit της παραλίας.

Ποιος είπε ότι τα ολόσωμα μαγιό είναι βαρετά και συνηθισμένα; Επίλεξε ένα μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό, το οποίο αποτελεί αναμφισβήτητα μία μοντέρνα και όμορφη επιλογή. Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ένα κομψό σύνολο και ταυτόχρονα να τονίζει τα σημεία του σώματός σου, για τα οποία είσαι περήφανη.

Απόλυτη τάση αποτελούν και τα bikinis, που το πάνω μέρος τους είναι μακρυμάνικο. Ξέχνα τι γράφει το ταμπελάκι από το μαγιό σου και κάνε το δικό σου statement στην παραλία φέτος το καλοκαίρι.

Πρόκειται για μερικές από τις πιο κομψές επιλογές, οι οποίες θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση κάθε φορά που θα κοιτάς είτε στον καθρέφτη, είτε στην παραλία και στις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες το σώμα σου, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του υπέροχου εαυτού σου, με ρούχα ή και χωρίς.