Λευκό και έντονα χρώματα: Γιατί και τα curvy κορίτσια πρέπει να τα έχουμε στην καλοκαιρινή ντουλάπα

Λευκό και έντονα χρώματα: Γιατί και τα curvy κορίτσια πρέπει να τα έχουμε στην καλοκαιρινή ντουλάπα

Το σώμα σου οφείλει να είναι τόσο μοναδικό όσο εσύ - Ανάδειξέ το με τα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.

Το σώμα σου είναι το «μέσο» που και φέτος το καλοκαίρι θα σε οδηγήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να επισκεφθείς διαφορετικούς τόπους. Για αυτό, curvy or petit, φρόντισε να το αναδείξεις όσο καλύτερα γίνεται, με τους απόλυτους καλοκαιρινούς χρωματικούς συνδυασμούς, οι οποίοι δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα από τη συλλογή σου.

«Φουλ» του λευκού, λοιπόν, με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, για φέτος το καλοκαίρι! Μην προσπαθήσεις να αποφύγεις τις αποχρώσεις του λευκού αυτήν τη σεζόν πιστεύοντας πως δεν θα κολακεύουν τις δικές σου καμπύλες!

Πρόκειται για το πιο εύχρηστο και βολικό χρώμα της καλοκαιρινής σου συλλογής, χάρη στο οποίο μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς. Είναι ό,τι πιο απλό για να το αγοράσεις και ό,τι πιο σημαντικό για να το έχεις. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από την παραλία μέχρι ένα επίσημο δείπνο, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου, εφόσον υπάρχουν άπειρα διαφορετικά σχέδια, για να δημιουργήσεις το must have total white outfit της καλοκαιρινής σεζόν.

Picture5

Φέτος το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να ανοίξεις την ντουλάπα σου και να φορέσεις το αγαπημένο σου λευκό φόρεμα, αγκαλιάζοντας τόσο τις καμπύλες σου, όσο και όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν μοναδική. Δεν υπάρχει καλύτερος σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια από το απόλυτο λευκό χρώμα, το οποίο πέρα από τα θετικά συναισθήματα που προκαλεί, ταυτόχρονα δημιουργεί εικόνα γυναικείας αυτοπεποίθησης, που καθεμία πρέπει να έχει, θέλοντας να ξεχωρίσει απλά και χωρίς συμβιβασμούς στην εμφάνισή της.

Στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα, μην διστάσεις να δώσεις χώρο και στους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, που «πρωταγωνιστούν» σε όλα τα περιοδικά υψηλής μόδας. Βάλε έντονα χρώματα και ανάδειξε τις υπέροχες καμπύλες που κάθε μεσογειακή γυναίκα έχει, ξέχνα το μαύρο και τα ουδέτερα χρώματα, που ίσως γέμιζαν έως σήμερα την ντουλάπα σου και δώσε χώρο σε χρώματα και εμπριμέ συνδυασμούς, που θα σου φτιάχνουν καθημερινά τη διάθεση.

Πρέπει να θυμάσαι πως εκτός από κομψές επιλογές, μεγάλη σημασία στη μόδα έχουν και οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις. Τα έντονα πατρόν θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο, δίνοντας χρώμα, αλλά και attitude σε κάθε σου σύνολο. Διαφορετικά, φωτεινά χρώματα, συνδυάζονται μεταξύ τους με τον καλύτερο τρόπο για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Κίτρινα, πορτοκαλί, πράσινα, κόκκινα, φούξια, μωβ και μπλε «κομμάτια» θα πλαισιώσουν με τον πιο ιδανικό και πρωτότυπο τρόπο το φετινό σου look, απογειώνοντας εμφανίσεις -που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν.

Μη διστάσεις να «ντύσεις» με έντονες αποχρώσεις το σώμα και κατ’ επέκταση την ψυχή σου, αναδεικνύοντας την πιο όμορφη και μοναδική πλευρά του εαυτού σου.

Κοιτάξου στον καθρέφτη και αγάπησε την εικόνα σου, αγάπησε το σώμα σου γιατί είναι η βάση της ευτυχίας σου!