Τα crochet items θα αναβαθμίσουν όλες τις εμφανίσεις σου (+10 για να διαλέξεις!)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα crochet items θα αναβαθμίσουν όλες τις εμφανίσεις σου (+10 για να διαλέξεις!)

Τα πλεκτά είναι η νέα αγάπη όλων των it girls και όχι μόνο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καταλάβει ότι τα πλεκτά ρούχα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της χρονιάς. Με επιρροές από τα 60s και 70s, τα crochet κομμάτια κάνουν σήμερα δυναμικό comeback και μας γεμίζουν με διάφορα συναισθήματα.

Ποιος να μας το έλεγε πως τα πλεκτά με βελονάκι που έπλεκαν παλιότερα οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας θα αποτελούσαν hot trend του 2021. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η βιομηχανία της μόδας επαναφέρει στο προσκήνιο τάσεις με νοσταλγικό χαρακτήρα και vintage αισθητική.

Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας (Valentino, Bottega Venetta κ.ά) παρουσίασαν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 με τα crochet ρούχα να έχουν έντονη παρουσία. Πλεκτές μπλούζες, φορέματα και τσάντες που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε κατέκλυσαν το catwalk και απoτέλεσαν απόδειξη για την μεγάλη δυναμική του trend.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς να πλύνεις σωστά όλα τα πλεκτά σου.

https://www.instagram.com/p/CNe0ugaJctC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς θα υιοθετήσεις το trend

Τα crochet κομμάτια είναι από μόνα τους ιδιαίτερα. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί με τα αγαπημένα σου jeans μέχρι μια πιο βραδινή έξοδό σου, με τις κατάλληλες προσθήκες. Είναι sexy όχι όμως προκλητικά γι' αυτό ταιριάζουν σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Δοκίμασε ένα πλεκτό τοπ με ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα και επένδυσε σίγουρα σε χρωματιστά πλεκτά φορέματα.



Τα πλεκτά φορέματα αποτελούν επίσης την ωραιότερη beachwear επιλογή πάνω από το μαγιό σου για την παραλία και όχι μόνο. Την ίδια ώρα οι crochet τσάντες έρχονται φέτος για να ολοκληρώσουν κομψά κάθε look και να απογειώσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CIyGDmsJQHR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/COAG1jhgrZS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 10 πλεκτά items τα οποία θα απογειώσουν όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.