12 maxi φούστες με λουλούδια που θα λατρέψεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
12 maxi φούστες με λουλούδια που θα λατρέψεις

Η ωραιότερη προσθήκη της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας.

Λίγος ακόμη καιρός έμεινε μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές και μέχρι τότε η ζωή μας συνεχίζεται στην καυτή πρωτεύουσα. Η ζέστη είναι αισθητή (με το παραπάνω) και όλες επιλέγουμε όσο πιο δροσερά και άνεταρούχα γίνεται για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Οι φούστες παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα items του ωραίου φύλου. Μπορεί το καλοκαίρι να φοράμε συνήθως mini σορτς και φούστες ωστόσο οι maxi θα είναι πάντα συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας και της θηλυκότητας. Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και δημιουργούν εντυπωσιακά minimal looks.

Πώς να φορέσεις την maxi φούστα σου αυτό το καλοκαίρι

Ανάλογα πάντα το στυλ, το σχέδιο και το χρώμα του ρούχου, πρέπει να κινηθείς σε ανάλογο ύφος με κάποιες μικρές στυλιστικές παρεμβάσεις. Πρόσθεσε διάφορα αξεσουάρ (τσάντα, κοσμήματα κ.ά) και τα κατάλληλα παπούτσια για την περίσταση. Για πρωινές εμφανίσεις στην πόλη (ή το νησί) επίλεξε σανδάλια ή τα αγαπημένα σου sneakers. Για ένα πιο βραδινό look επένδυσε σε ψηλές πλατφόρμες ή πέδιλα που θα ολοκληρώσουν κομψά το ντύσιμό σου.

Oκτώ ultra stylish τρόποι για να φορέσεις τη φούστα σου τώρα

Με δετό πουκάμισο, με T-Shirts, με crop tops ή κορμάκι, η maxi floral φούστα θα απογειώσει την εμφάνισή σου. Μπορείς να την εντάξεις σε πολλά, διαφορετικά looks και να την κάνεις αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και αυτήν την εποχή του χρόνου.

Καλοκαίρι στο γραφείο: Οι φούστες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετη και κομψή

https://www.instagram.com/p/CP0YE_Uhdrs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Καινούργιου με υπέροχο καλοκαιρινό σύνολο.

https://www.instagram.com/p/CQUAVqGnGX1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχεδιάστρια Irene Angelopoulos μας δίνει έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Πηγή κεντρικής: @athinao1konomakou

«Φεγγίζει» η φούστα; 2 λύσεις που θα σε σώσουν

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα 12 μακριές floral φούστες που θα κάνουν λίγο πιο στυλάτο το καλοκαίρι σου.