Το απόλυτο fashion item του φετινού καλοκαιριού έρχεται κατευθείαν από τη μακρινή Βραζιλία

Το απόλυτο fashion item του φετινού καλοκαιριού έρχεται κατευθείαν από τη μακρινή Βραζιλία

Για να μπορέσουμε να «ξεκλειδώσουμε» την πιο αισιόδοξη πλευρά μας, χρειαζόμαστε και στην ντουλάπα μας τα κατάλληλα fashion items!

Όπως όλα δείχνουν, η εποχή για την οποία ανυπομονούσαμε όλους τους προηγούμενους μήνες είναι επιτέλους εδώ! Τα ηλιόλουστα ζεστά πρωινά, η θερμοκρασία που ακολουθεί μία διαρκή ανοδική πορεία μαζί με τη διάθεσή μας, οι τακτικές επισκέψεις στις πλησιέστερες παραλίες, σηματοδοτούν την έναρξη ενός ακόμη καλοκαιριού, μίας περιόδους που ονειρευόμασταν και σχεδιάζαμε για πολύ καιρό. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να την απολαύσουμε στο έπακρο;

Να αφήσουμε τον πιο ξέγνοιαστο, καλοκαιρινό και απρόβλεπτο εαυτό μας να βγει στην επιφάνεια. Να σταματήσουμε να σκοτιζόμαστε με μικρά, ασήμαντα πράγματα και γεγονότα, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή μας και να εστιάσουμε σε όλα εκείνα που την «απογειώνουν». Και ένα από αυτά είναι σίγουρα το προσωπικό μας στυλ, το μέσο με το οποίο κάθε εποχή εκφράζουμε δημιουργικά όλα όσα είμαστε και αισθανόμαστε.

image003

Από την άλλη βέβαια, για να μπορέσουμε να «ξεκλειδώσουμε» την πιο αισιόδοξη πλευρά μας, χρειαζόμαστε και στην ντουλάπα μας τα κατάλληλα fashion items. Διότι τα ρούχα, οι τσάντες και τα παπούτσια μας, θα είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για ένα ακόμη περιπετειώδες και απολαυστικό καλοκαίρι! Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, που θα βρεις τα απόλυτα καλοκαιρινά fashion items, να ξέρεις πως όσον αφορά τα παπούτσια, η φετινή collection της Ipanema είναι το σημείο από όπου αξίζει να αρχίσεις την αναζήτησή σου.

image005

Πώς το κατάλληλο παπούτσι θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις το δικό σου καλοκαίρι

Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως ανεξάρτητα από τα ρούχα που επιλέγεις να φοράς στην καθημερινότητα, τα παπούτσια που «ντύνουν» τα βήματά σου είναι το βασικό κομμάτι σε κάθε σύνολό σου. Είναι το αξεσουάρ που μπορείς να αναδείξει το look ή να το καταστρέψει. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η θρυλική ηθοποιός Marilyn Monroe είχε πει, «δώσε σε ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο».

image007

Οπότε, ακόμη και αν δεν έχεις τόσο μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά θέλεις να κατακτήσεις, να κάνεις δικό σου το φετινό καλοκαίρι, να είσαι σίγουρη πως με το κατάλληλο ζευγάρι υποδημάτων, μπορείς να το καταφέρεις.

image009

Γιατί αν το καλοσκεφτείς, επιλέγοντας το σωστό υπόδημα, το οποίο θα μπορείς να σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ, από τη θάλασσα στο μπαρ, από το γραφείο στο θερινό σινεμά, θα είσαι πιο άνετη, πιο ευέλικτη να «κυνηγήσεις» κάθε καλοκαιρινή εμπειρία.

image011

Τα κομψά καλοκαιρινά σχέδια που μπορείς να φορέσεις πάντα και παντού

Με άλλα λόγια, αυτό που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή είναι ένα παπούτσι από τη νέα συλλογή της IPANEMA, της συλλογής που γνωρίζεις, που έχεις φορέσει στο παρελθόν, και θα φορέσετε και πάλι φέτος, γιατί ξέρεις καλά πως η Ipanema είναι ο ορισμός του καλοκαιριού, της ζωντάνιας, του ήλιου, των διακοπών, αφού προέρχεται από την «πατρίδα» του κεφιού, δηλαδή τη Βραζιλία.

image013

Πιο συγκεκριμένα, η φετινή collection είναι τόσο «πλούσια» και πολύπλευρη, που δεν θα ξέρεις ποιο ζευγάρι να πρωτοδιαλέξεις. Μονόχρωμα flip flops με διχάλα σε έντονες αποχρώσεις, μοναδικά, νεανικά σχέδια με περίτεχνα prints, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα αναδείξουν το πέλμα σου.

image015

Εναλλακτικά, αν αναζητάς κάτι πιο πρωτοποριακό, υπάρχουν κομψές σαγιονάρες με φαρδιά ή στενή φάσα σε κλασικούς τόνους όπως το κίτρινο, το μαύρο και το χακί, οι οποίες αποτελούν την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού.

image017

Βέβαια, αν θες κάτι πιο minimal, τα flat πέδιλα με διακριτικά κουμπώματα, δεσίματα και λαμπερά, μεταλλικά αξεσουάρ που «αγκαλιάζουν» το κουντεπιέ, είναι τα υποδήματα που μπορείς να φορέσεις πάντα και παντού, από το μπάνιο στη θάλασσα, μέχρι τη βάφτιση του παιδιού της φίλης σου. Να είσαι σίγουρη πως όποιο παπούτσι και αν επιλέξεις, θα έχεις κάνει μία εξαιρετική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.



Τέλος, αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν να αναζητήσεις asap την νέα collection της Ipanema, να ξέρεις πως αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις. Με άλλα λόγια, για μία ακόμη χρονιά κάνει την έκπληξη και μας παρακινεί, εκτός από συναρπαστικές καλοκαιρινές στιγμές, να κυνηγήσουμε και ένα «πράσινο» μέλλον για τις επόμενες γενιές.

image019

Ακολουθείστε την IPANEMA στο Facebook και το Instagram, για να είστε συνεχώς ενημερωμένες. Μπείτε στο https://www.adamsshoes.gr/, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.