Άγαλμα Diana: Μία χριστουγεννιάτικη κάρτα αποτελεί την έμπνευση για το outfit της πριγκίπισσας

Νατάσσα Σχοινά
Άγαλμα Diana: Μία χριστουγεννιάτικη κάρτα αποτελεί την έμπνευση για το outfit της πριγκίπισσας

Μία πολύ συγκινητική στιγμή από το παρελθόν της έρχεται στο σήμερα αποκτώντας διαχρονική αξία.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana προκάλεσαν συγκίνηση όχι μόνο στους γιους της -που βρήκαν έτσι και μία ευκαιρία να συναντηθούν δημοσίως και να διαψεύσουν όσους πιστεύουν ότι το ρήγμα μεταξύ τους δεν μπορεί να διορθωθεί- αλλά και στο κοινό.

Η Lady Diana Spencer, άλλωστε, φημιζόταν για τη δημοφιλία της σε κάθε άκρη του πλανήτη και ένα άγαλμα εις μνήμην της δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα στο κοινό.

«Αυτός είναι ο παλιός Harry και ο William»: Η γλώσσα του σώματος τα είπε όλα

Όσο, όμως, ο κόσμος εστίαζε την προσοχή του στην επανένωση των υιών και στην Diana, μία άλλη λεπτομέρεια παρά λίγο να μείνει στην αφάνεια…



Το outfit στο άγαλμα της πριγκίπισσας Diana

Εστιάζοντας στο άγαλμα, παρατηρείς ότι η πριγκίπισσα Diana αναπαρίσταται φορώντας ένα πουκάμισο και μία midi φούστα με φαρδιά ζώνη στη μέση. Και το εν λόγω outfit το έχεις ξαναδεί.

Πρίγκιπας Harry- Πρίγκιπας William: Αποκάλυψαν μαζί το συγκινητικό άγαλμα με τη μητέρα τους Diana

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα με τους γιους της

Πρόκειται για αναπαράσταση τόσο της εικόνας όσο και της εμφάνισης που έκανε η μητέρα του William και του Harry με τα παιδιά της σε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα του 1993.

Αυτός ο παραλληλισμός σε κάθε επίπεδο της φωτογραφίας κάνει ακόμα πιο συναισθηματική την απεικόνιση της Diana στο άγαλμα, ταξιδεύοντας σε μία ακριβή στιγμή του παρελθόντος της, φέρνοντάς τη στο σήμερα και δίνοντάς της μία πιο διαχρονική χροιά.