Tall fashion: 12 ψηλόμεσες φούστες για να είσαι στυλάτη όλη την ημέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tall fashion: 12 ψηλόμεσες φούστες για να είσαι στυλάτη όλη την ημέρα

Δεν πρέπει να λείπουν για κανέναν λόγο φέτος από την γκαρνταρόμπα σου.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κι αν παραμένειςακόμη στην πρωτεύουσα (όπως κι εγώ!) έχεις νιώσει για τα καλά τι σημαίνει ζέστη. Καθημερινά όλες θέλουμε να είμαστε κομψές, άνετες και στυλάτες τόσο στο γραφείο όσο και στις μετέπειτα εξόδους μας.

Ο καύσωνας μας ανάγκασε να επιλέγουμε ό,τι πιο αέρινο και ελαφρύ έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, με τις φούστες να έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας το φετινό καλοκαίρι. Αποτελούν ιδανική λύση για τις καυτές ημέρες αφού είναι ευκολοφόρετες, στυλάτες και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα.

https://www.instagram.com/p/CQs6YULp3TT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tall fashion: Πώς να φορέσεις το τζιν καμπάνα τις ημέρες του καύσωνα

via GIPHY

Οι ψηλόμεσες φούστες (aka high waisted skirts) έχουν την τιμητική τους για μία ακόμη χρονιά και όπως φαίνεται θα συνεχίσουμε να τις βλέπουμε παντού το προσεχές διάστημα. Δεν είναι λίγες οι celebrities και οι influencers που έχουν υιοθετήσει επιτυχώς το fashion trend, δίνοντάς μας αξιοζήλευτο υλικό στα social media.

Πώς να την φορέσεις αυτό το καλοκαίρι

Οι επιλογές που σου προσφέρει το συγκεκριμένο item είναι πολλές ενώ μπορείς πάντα να δημιουργήσεις ένα street style με όλα τα στυλ φούστας (pencil, closs, ribbed κ.ά). Για ένα υπέροχο office look φόρεσε την φούστα σου με ένα πουκάμισο ή ένα κορμάκι ζιβάγκο.

Για τις νυχτερινές σου εξόδους συνδύασε την ψηλόμεση φούστα σου με ένα crop top ή bustier και θα έχεις αυτομάτως ένα sexy σύνολο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι ψηλές πλατφόρμες ή πέδιλα και ετοιμάσου να μονοπωλήσεις τα βλέμματα.



12 mini φορέματα με prints που θα φοράς όλη την ημέρα



Πηγή κεντρικής: @oliviaculpo

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 12 από τις ωραιότερες ψηλόμεσες φούστες της αγοράς που ξεχώρισα και σου προτείνω να φορέσεις.