Τα 11 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα διάσημα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα

Sabine Camhi
Τα 11 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα διάσημα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα

Συγκεντρώσαμε τα πιο εμπνευσμένα posts της εβδομάδας που πέρασε!

Κάθε μέρα, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ξένοι και Έλληνες celebrities, influencers και μοντέλα στο Instagram είναι αμέτρητες. Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο -αδύνατον για την ακρίβεια- να παρακολουθήσουμε τα πάντα, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και περνάμε πολύ λιγότερες ώρες μπροστά στην οθόνη του κινητού μας.

Ευτυχώς, όμως, εντοπίσαμε αυτή την εβδομάδα τους αγαπημένους μας in fashion celebs μέσα από τα Instagram account τους και δε θα χάσεις ούτε ένα fashion post. Ειδικά αυτήν τη σεζόν που προσέχουμε ιδιαίτερα την εμφάνισή μας λόγω καλοκαιριού, είναι σημαντικό να βλέπεις τα τελευταία trends και να παίρνεις νέες στυλιστικές ιδέες.

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, η Hailey Beiber και η Izabel Goulart ήταν απίστευτα chic, αφού συνδύασαν τα sexy bralettes τους με oversized μπλέιζερ.



Η Camila Coelho μάς υπενθύμισε πως η τάση του midriff flossing, δηλαδή οι φούστες και τα φορέματα που δένουν με κορδόνια στη μέση, «ταράζει ακόμα τα νερά» του καλοκαιριού, και η Kate Middleton ήταν πιο κομψή από ποτέ φορώντας ένα girly dress σε ανοιχτό ροζ για τον τελικό των ανδρών στο Wimbledon. Τι άλλο θέλεις για να εμπνευστείς;

Midriff flossing: Το sexy twist που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα σύνολά σου

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις τα καλύτερα Fashion Instagrams της εβδομάδας ώστε να πάρεις και εσύ έμπνευση!