Polka dot: Το μεγάλο trend της σεζόν (+10 πουά φορέματα για να διαλέξεις)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Polka dot: Το μεγάλο trend της σεζόν (+10 πουά φορέματα για να διαλέξεις)

Η τάση που αξίζει να υιοθετήσεις το φετινό καλοκαίρι.

Βρισκόμαστε εν μέσω της ωραιότερης περιόδου και μετράμε όλες αντίστροφα για τις διακοπές του Αυγούστου. Το ντύσιμό μας έχει προσαρμοστεί πλήρως για την έκθεσή μας στις υψηλές θερμοκρασίες αφού καθημερινά θέλουμε άνεση και απαράμιλλο στυλ. Τα ρούχα με έντονα prints (animal print, floral κ.ά) βρίσκονται για ακόμη ένα καλοκαίρι στο επίκεντρο με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να τα προσθέτουν στην γκαρνταρόμπα τους.

Το πουά (polka dot) αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα prints των τελευταίων ετών. Όπως καταλαβαίνεις, το fashion trend είναι και φέτος επίκαιρο και ομολογούμε ότι μας αρέσει πολύ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι είχε έντονη παρουσία στις πασαρέλες όλων των κορυφαίων οίκων. Σύγχρονο, θηλυκό, με retro επιρροές, μπορεί να σου χαρίσει πολλές αξιοζήλευτες εμφανίσεις.

Τα 10 πιο δημοφιλή brands και προϊόντα το 2ο τρίμηνο του 2021. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.

via GIPHY

Πριν βιαστείς λοιπόν να φύγεις για τον αγαπημένο σου προορισμό, πρόσθεσε στις αποσκευές σου ένα πουά φόρεμα. Μπορείς να το συνδυάσεις με σανδάλια, πλατφόρμες, γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το μόνο σίγουρο είναι πως φορώντας ένα polka dot dress (πάντα με τις κατάλληλες προσθήκες) δεν θα περάσεις ποτέ απαρατήρητη.

Ο οίκος Prada είχε αρκετά polka dot κομμάτια στη συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Πώς να το φορέσεις

1) Με σανδάλια

2) Με πλατφόρμες

3) Με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες

4 στυλάτοι τρόποι για να φορέσεις το τζιν σορτσάκι σου το καλοκαίρι



Πηγή κεντρικής: @hm_styling