Βρήκαμε τα must have φορέματα που θα «αγκαλιάσουν» με στυλ τη σιλουέτα μας φέτος το καλοκαίρι

Βρήκαμε τα must have φορέματα που θα «αγκαλιάσουν» με στυλ τη σιλουέτα μας φέτος το καλοκαίρι

Τα σχέδια και τα χρώματα που αποτελούν τις must επιλογές για τις διακοπές -και όχι μόνο.

Ένας από τους λόγους που το καλοκαίρι έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, είναι το γεγονός πως μπορούμε να φοράμε καλοκαιρινά φορέματα κάθε μέρα, όλη μέρα, χωρίς να χρειαζόμαστε το κατάλληλο υπόδημα, καλσόν ή το σωστό πανωφόρι που θα ταιριάζει με το φόρεμα που έχουμε επιλέξει. Απλά, ξυπνάμε το πρωί, ανοίγουμε τη ντουλάπα μας, επιλέγουμε το φόρεμα που ανταποκρίνεται στη διάθεσή μας, ένα ζευγάρι άνετα πέδιλα και είμαστε πανέτοιμες να απολαύσουμε στο έπακρο την ημέρα που ξεκινά.

Διότι αν το καλοσκεφτούμε, ο βασικός λόγος που το καλοκαίρι είναι με διαφορά η αγαπημένη μας εποχή, είναι ακριβώς ο ίδιος λόγος για τον οποίο επιλέγουμε να περνάμε το καλοκαίρι μας φορώντας φορέματα: Και τα δύο μας απελευθερώνουν, μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα, άνετα και ξέγνοιαστα. Λαμβάνοντας υπόψη μας όλα τα παραπάνω συνεπώς, καταλαβαίνουμε πως είναι σημαντικό να επενδύσουμε στα κατάλληλα καλοκαιρινά φορέματα, τα οποία όχι μόνο θα μας «αγκαλιάσουν» με στυλ και θα αναδείξουν τη σιλουέτα μας, αλλά θα φέρουν στην επιφάνεια και την πιο ανέμελη εκδοχή μας.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα must-have φορέματα του φετινού καλοκαιριού, τα οποία αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά και τη βαλίτσα των διακοπών μας!

#1 Το κρουαζέ φόρεμα που γεμίζει αυτοπεποίθηση κάθε σωματότυπο

Το διαχρονικό κρουαζέ φόρεμα αποτελεί μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, ακριβώς επειδή η γραμμή του μπορεί να κολακέψει κάθε σωματότυπο. Ευτυχώς, μπορούμε να το βρούμε σε πολλές και διαφορετικές παραλλαγές, ώστε να επιλέξουμε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με το στυλ και την αισθητική μας. Για παράδειγμα, όσες από εμάς προτιμούμε τα maxi, αέρινα σχέδια, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα μακρύ μονόχρωμο κρουαζέ φόρεμα, ιδανικό για κομψά office look αλλά και για τις απογευματινές περιπλανήσεις μας στην πόλη, ενώ όσες θέλουμε κάτι πιο... «παιχνιδιάρικο», αξίζει να προτιμήσουμε ένα κρουαζέ φόρεμα με κάποιο ιδιαίτερο print, το οποίο θα φτάνει περίπου μέχρι το γόνατο. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα άνετο και κομψό σχέδιο, το οποίο δεν θα βαρεθούμε να φοράμε όλο το καλοκαίρι.

Εικόνα33

#2 Το εμπριμέ φόρεμα που εμπλουτίζει με χρώμα το καλοκαίρι μας

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που μας εμπνέει να πειραματιζόμαστε και να εξελίσσουμε το στυλ μας. Και σε αυτή την προσπάθεια μπορεί να μας βοηθήσει ένα εμπριμέ φόρεμα, το οποίο διαθέτει τα χρώματα και τα πρωτότυπα σχήματα που θα αναδείξουν τα σύνολά μας. Δεν έχει σημασία ποιο σχέδιο θα επιλέξουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, καθώς ένα εμπριμέ φόρεμα είναι από μόνο του μοναδικό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να το «απογειώσουμε», είναι να επιλέξουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ, τις λαμπερές λεπτομέρειες και τα πέδιλα, τις εσπαντρίγιες ή τα σανδάλια που θα συμπληρώσουν το look μας. Όπως και να έχει, ανεξάρτητα από το εμπριμέ φόρεμα που θα αποφασίσουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, είτε είναι κοντό, είτε maxi, σημασία έχει ότι θα εμπλουτίσει με χρώμα, φαντασία και στυλ το φετινό καλοκαίρι!

Εικόνα44

#3 Το φόρεμα με ζώνη που προκαλεί ένα fashion twist στις εμφανίσεις μας

Όσες από εμάς αναρωτιόμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε για να χαρίσουμε ένα fashion twist στα καλοκαιρινά μας φορέματα, τότε η «ζώνη» είναι το αξεσουάρ που λύνει την απορία μας. Διότι η ζώνη είναι το κομψό αξεσουάρ που θα μας βοηθήσει να τονίσουμε τη μέση και τη σιλουέτα μας, ενώ συγχρόνως θα προσθέσει επιπλέον πόντους στυλ στις εμφανίσεις μας. Παρότι υπάρχουν μοναδικά καλοκαιρινά φόρεματα που διαθέτουν ενσωματωμένη μία λεπτή, διακριτική ζώνη στο σχέδιό τους, μπορούμε πάντα να επιλέξουμε εμείς μια δερμάτινη, μαύρη ή καφέ ζώνη, η οποία θα ταιριάζει με το μοτίβο του φορέματος, καθώς και με την ποιότητα του υποδήματος που έχουμε επιλέξει. Το σίγουρο είναι πως επενδύοντας σε ένα φόρεμα με ζώνη, θα έχουμε στη ντουλάπα μας ένα ευκολοφόρετο κομμάτι, το οποίο θα μας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε κάθε περίσταση.

Εικόνα66

Τέλος, αν θέλουμε να απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι στο έπακρο και να μην χάσουμε ούτε μία στιγμή ξεγνοιασιάς, τα παραπάνω φορέματα είναι τα items που χρειαζόμαστε, για να μην σπαταλάμε πλέον χρόνο μπροστά από τις ντουλάπες μας. Προσθέτοντας μερικά από τα παραπάνω καλοκαιρινά φορέματα στην γκαρνταρόμπα μας, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα ζήσουμε το πιο ανέμελο και fashion καλοκαίρι της ζωής μας!