Τα ωραιότερα ψάθινα καπέλα για να προστατευτείς από τον ήλιο με στυλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα ωραιότερα ψάθινα καπέλα για να προστατευτείς από τον ήλιο με στυλ

Το πιο hot αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τον Αύγουστο και ο καύσωνας της εβδομάδας μας έχει εξαντλήσει. Εύχομαι ειλικρινά να φοράς το αγαπημένο σου μαγιό και να βρίσκεσαι πάνω σε μια ξαπλώστρα όσο διαβάζεις αυτές εδώ τις γραμμές. Αν όχι, μην πτοείσαι!

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και έχεις ακόμη χρόνο να ψωνίσεις τα πιο fashionable κομμάτια που θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σου τόσο στο νησί αλλά και την πόλη. Το καλοκαίρι ευνοούσε ανέκαθεν τα πιο casual, τολμηρά looks γι' αυτό και αποτελεί ευκαιρία να υιοθετήσεις τάσεις που δεν θα τολμούσες στην καθημερινότητα.

Η άνεση και το στυλ είναι τα δύο πράγματα που προσπαθεί κάθε γυναίκα να ενσωματώσει στα καλοκαιρινά της outfits χωρίς να κάνει ιδιαίτερο κόπο. Εδώ λοιπόν έρχονται τα αξεσουάρ για να αναβαθμίσουν το ντύσιμό μας και να χαρίσουν ακαταμάχητο στυλ.

Τα ψάθινα καπέλα (aka straw hats) είναι αναμφίβολα από τα μεγαλύτερα trends φέτος και μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην παραλία ως την απογευματινή σου βόλτα. Με λίγα λόγια είναι η πινελιά που θα απογειώσει κάθε εμφάνισή σου αρκεί να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς και ενδυματολογικές επιλογές. Τέλος το ψάθινο καπέλο είναι το beachwear κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου αφού θα σε προστατεύσει από τον καυτό ήλιο.

Πώς θα το φορέσεις

kapelo11

@blaireadiebee

1) Με ολόσωμη φόρμα και σανδάλια

2) Με μαγιό, παρεό και σαγιονάρες

3) Με το αγαπημένο σου φόρεμα

4) Με ριγέ τοπ και τζιν σορτσάκι

5) Με floral ρούχα ή άλλο έντονο print



Έχεις ένα ψάθινο καπέλο; Σου έχουμε πολλούς τρόπους να το φορέσεις!

kapelo1

VISOR HAT-EUGENIA KIM

kapelo4

Ψάθινο καπέλο H&M

kapelo2

Lettie grosgrain-trimmed hemp-blend visor- EUGENIA KIM

kapelo5

Straw sun hat with shell trim natural- ACCESSORIZE

kapelo6

Ibiza καπέλο- Achilleas Accessories

Πηγή κεντρικής: @alessandraambrosio

Αν δεν βρήκες ακόμη το αγαπημένο σου κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί γιατί έχω μερικά ακόμη ψάθινα καπέλα για εσένα.