Το στυλ μαγιό που κατέκτησε τις παραλίες το φετινό καλοκαίρι

Νατάσσα Σχοινά
Το στυλ μαγιό που κατέκτησε τις παραλίες το φετινό καλοκαίρι

Κομψό, κλασικό και σέξι, ό,τι πρέπει για το beachwear.

Πολλές φορές δυσκολεύομαι να καταλήξω ποιο στυλ μαγιό είναι τελικά το αγαπημένο μου. Πάντα είχα μία αδυναμία στα μπικίνι, όμως, τα τελευταία χρόνια έχω βρει σχέδια σε ολόσωμα που τα έχω πραγματικά ερωτευτεί.

Οι μονοχρωμίες θα είναι πάντα η πιο κομψή επιλογή σε κάθε ρούχο. Είτε αυτό αποτελεί μέρος μίας εμφάνισης για καφέ είτε τη βάση του αγαπημένου σου beachwear που θα σε συντροφεύσει από το πρωί στην παραλία μέχρι το απόγευμα στο εστιατόριο για να απολαύσεις το φαγητό με την παρέα.

Τα ωραιότερα μωβ μαγιό για να κολυμπάς με στυλ το Σαββατοκύριακο

Τα prints, από την άλλη, είναι ο εξωτικός τρόπος να προσεγγίσεις με πιο fun τρόπο τις ζεστές ημέρες στην παραλία. Αυτό, όμως, που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος όσο περνάει ο καιρός, είναι τα διάφορα δεσίματα.




(Κεντρική φωτογραφία: @ilianapapageorgiou)

Τα μαγιό πλέον μπορούν να δεθούν με κάθε τρόπο. Γύρω από τη μέση. Με περισσότερα κορδόνια γύρω από την κοιλιά. Το κλασικά αγαπημένο δέσιμο γύρω από τον λαιμό.

https://www.instagram.com/p/CQnjiOVnDVh

Το μαύρο halter top

Υπάρχει, όμως, και ένα μαγιό που σίγουρα θα έχεις δει σε κάθε επίσκεψή σου στην παραλία και αυτό δεν είναι άλλο από το μαύρο halter top, το σχέδιο, δηλαδή, που δένει ψηλά γύρω από τον λαιμό.

Το bonus τους είναι ότι μποροεί εύκολα να φορεθεί και ως top πάνω από ένα ψηλόμεσο σορτσάκι αντικαθιστώντας τα μπλουζάκια και προσφέροντας ευκολία στην καθημερινότητα.

mauro magio10

Halter Bikini Top Seafolly, Ma Cherie

magio halter12

Ολόσωμο halter μαγιό, H&M

magio halter19

Ενισχυμένο top, Calzedonia

mauro magio15

Μαύρο bikini top, Triumph

Περίμενε, όμως, γιατί στη συνέχεια θα βρεις ακόμα περισσότερα.