7 outfits για να είσαι στυλάτη 24/7 στις διακοπές σου όπου κι αν πας

Τσακιρίδου Χριστίνα
7 outfits για να είσαι στυλάτη 24/7 στις διακοπές σου όπου κι αν πας

Οι πιο απλές αλλά παράλληλα κομψές ενδυματολογικές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Το καλοκαίρι ήταν ανέκαθεν περίοδος ενδυματολογικής ελευθερίας αφού όλες τολμάμε να φορέσουμε πιο ανάλαφρα, αέρινα ρούχα και πρωτότυπους συνδυασμούς. Οι ημέρες των διακοπών επιτρέπουν άλλωστε (για να μην πω απαιτούν) και λίγο πιο επιμελώς ατημέλητα looks.

4 καλοκαιρινά looks που είναι κομψά και δεν έχουν ημερομηνία λήξης



Κακά τα ψέματα, ο καύσωνας μας έχει ταλαιπωρήσει και ειλικρινά αν είχαμε τη δυνατότητα, θα κυκλοφορούσαμε με ένα μαγιό από το πρωί ως το βράδυ. Αρκετές από εμάς όμως παραμένουν για την ώρα στην πόλη και αναζητούν outfits που θα τους χαρίσουν την πολυπόθητη «ανάσα δροσιάς». Mini και maxi φορέματα, σορτσάκια, φούστες ή ολόσωμες φόρμες που θα δημιουργήσουν εντυπωσιακά σύνολα, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεών μας.

Τι να επιλέξεις στις διακοπές

aimeesong

H Aimee Song στα σοκάκια της Μυκόνου με το τέλειο #pyjamalook.

Μετά από πολλά ταξίδια, φορτωμένες βαλίτσες και άπειρα λάθη, είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου ό,τι έμαθα. Στις διακοπές περνάμε τις περισσότερες ώρες μας στην παραλία. Τι σημαίνει αυτό; Ένα μαγιό, ένα καπέλο και ένα ζευγάρι ΑΝΕΤΕΣ(!) σαγιονάρες πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται στις αποσκευές σου.

Τις ώρες του φαγητού και στις βόλτες θέλουμε άνεση οπότε καλό θα ήταν να δώσεις έμφαση στα παπούτσια σου, επενδύοντας σε ένα ζευγάρι κομψά σανδάλια. Κατά τα άλλα, πάρε μαζί σου πολλά σορτσάκια, crop tops και κορμάκια, τα οποία σου επιτρέπουν να κάνεις mix n' match συνδυασμούς, δημιουργώντας πολλά, διαφορετικά looks.

Πηγή κεντρικής: @nazifeeozcan

Αν όμως θες να πάρεις περισσότερες ιδέες και έμπνευση, κάνε κλικ στην παρακάτω gallery για να δεις 10 τέλεια καλοκαιρινά outfits.