Street Style Inspo: Τα nudes είναι η πιο κομψή επιλογή για styling ακόμα και το φθινόπωρο

Νατάσσα Σχοινά
Street Style Inspo: Τα nudes είναι η πιο κομψή επιλογή για styling ακόμα και το φθινόπωρο

Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Το να μπαίνεις στη διαδικασία να συνδυάζεις χρώματα στα ρούχα δεν είναι πάντα εύκολο. Ένα χρώμα μπορεί να ταιριάζει με ένα άλλο μόνο σε μία συγκεκριμένη του απόχρωση, ενώ σε μία άλλη να έχει ως αποτέλεσμα κάτι βαρετό, υπερβολικό ή γενικά αντιαισθητικό.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε αποτρέπει από το να θέσεις τη δημιουργικότητά σου σε εφαρμογή. Ίσα ίσα. Καλύτερα να πειραματιστείς ακόμα και με τους πιο «τρελούς» συνδυασμούς από το να επιλέγεις τα ίδια και τα ίδια. Έτσι θα κάνεις λιγότερο βαρετή την καθημερινή διαδικασία του styling.

Κάπως έτσι είναι να ερωτεύεσαι το στυλ των κοριτσιών στην Κοπεγχάγη

Υπάρχουν, βέβαια, κάποιες περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν έχεις όρεξη για περιπέτειες. Θέλεις να επιλέξεις ένα κλασικό σύνολο, δοκιμασμένο, με διαχρονική αξία. Ένα που να είναι στυλάτο και κομψό αλλά καθόλου βαρετό.

street style nudes9

The nude way

Τα nudes ήταν, είναι και θα είναι τάση στη μόδα. Σε κάθε ρούχο και item. Είτε φτιάξεις ένα total outfit με μία απόχρωση του nude είτε συνδυάσεις περισσότερα από ένα χρώματα, το τελικό αποτέλεσμα αποπνέει ένα classiness. Και, μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και προβληματισμός σχετικά με το ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο.

dragons' den style GIF by CBC

Τα nudes στο street style

Το street style συνήθως αποτελεί την ιδανική έμπνευση για ό,τι και να ψάχνεις, ανεξάρτητα με το ποιο είναι το στυλ σου. Ήδη, τα fashion girls έχουν δημιουργήσει τις πρώτες εμφανίσεις που ανήκουν στις τάσεις του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα και τα nudes αποτελούν πρωτεργάτες.

Στη συνέχεια σε περιμένουν μερικές ιδέες για να συνδυάσεις τα δικά σου nudes.

Photo credits: ImaxTree