Μένουμε σπίτι (ή και όχι) με τα ωραιότερα μαύρα εσώρουχα του φθινοπώρου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μένουμε σπίτι (ή και όχι) με τα ωραιότερα μαύρα εσώρουχα του φθινοπώρου

Θα σου χαρίσουν άνεση και θα απογειώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Όλες οι γυναίκες τρέφουν μια αδυναμία στα κομψά, sexy και θηλυκά εσώρουχα. Είναι αναμφίβολα το πιο χρηστικό item που αγοράζουμε, αφού φοριούνται καθημερινά εντός αλλά και εκτός του σπιτιού.

Είμαστε τα εσώρουχά μας

via GIPHY

Καθεμία από εμάς έχει εντελώς διαφορετικό γούστο και στυλ γι' αυτό άλλωστε υπάρχει πληθώρα επιλογών. Brazil εσώρουχα, thongs, strings ή σουτιέν σε μεγαλύτερα μεγέθη που καλύπτουν κάθε σωματότυπο και ανάγκη. Αν θες τη γνώμη μου, η αγορά εσωρούχων δεν πρέπει ποτέ να είναι μια βιαστική απόφαση της στιγμής. Οφείλεις να τα δοκιμάσεις, να εξετάσεις καλά το σχέδιο, την υφή και την εφαρμογή τους.

Οι celebrities όρισαν το trend! Tα εσώρουχα είναι in fashion να φαίνονται μέσα από τα ρούχα

Κακά τα ψέματα, οι άντρες τα παρατηρούν αρκετά γι' αυτό όταν ο σύντροφός σου σε δει αργότερα να φοράς τα καινούργια, μαύρα δαντελωτά εσώρουχά σου, το πιο πιθανό είναι να ενθουσιαστεί. Τα εσώρουχα αποτελούν ένα ιδιαίτερο part της γκαρνταρόμπας μας στο οποίο οφείλουμε να δώσουμε την ανάλογη προσοχή.



Το μαύρο ήταν πάντοτε η πιο δημοφιλές επιλογή (μαζί με το κόκκινο) και όχι άδικα. Ταιριάζει εξίσου σε όλες, είναι sexy και κολακεύει. Αν τονίσεις σωστά τα δυνατά σημεία του κορμιού σου, θα αποκτήσεις στο λεπτό την φιγούρα που πάντα ήθελες. Επένδυσε στα σωστά εσώρουχα που θα αναδείξουν τις αναλογίες σου. Αν για παράδειγμα έχεις μικρό στήθος, αγόρασε ένα ωραίο σουτιέν με ενίσχυση. Αντίστοιχα εάν έχεις μεγάλο στήθος, πες ναι στα σουτιέν με χοντρές τιράντες που προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη.

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικά από τα ωραιότερα μαύρα εσώρουχα της αγοράς.

soutien1

H&M

eswrouxa2

MA CHERIE

soutien2

TEZENIS

soutien3

MA CHERIE

eswrouxa3

INTIMISSIMI

Πηγή κεντρικής: @intimissimiofficial

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη επιλογές.