10 ψηλόμεσα κολάν που αναδεικνύουν κάθε petite κορίτσι

Νατάσσα Σχοινά
10 ψηλόμεσα κολάν που αναδεικνύουν κάθε petite κορίτσι

Τα κολάν που θα σε βοηθήσουν να αθληθείς ανενόχλητη κολακεύοντας τις αναλογίες σου.

Δεν είναι εύκολη η ώρα της γυμναστικής. Για αρχή, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι πρέπει να μπεις στο ανάλογο mood νοητικά. Έπειτα, πρέπει να ετοιμαστείς. Να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα -φόρμα ή κολάν- και παπούτσια και να ξεκινήσεις τη διαδρομή.

Μέχρι να βγεις, όμως, από το σπίτι, η σύνθεση του look μετράει. Γιατί πολύ απλά σου φτιάχνει την ψυχολογία αυτό που θα φορέσεις. Και ευτυχώς στην αγορά θα βρεις πολλές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις τα looks των ονείρων σου.

https://www.instagram.com/reel/CROwEBmAtDo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ώρα του κολάν

Το κολάν είναι το κατεξοχήν ρούχο που συνδυάζεται με τη γυμναστική. Είναι ένα πολύ άνετο ρούχο και ιδιαίτερα ελαστικό, ώστε να κάνεις οποιαδήποτε άσκηση έχεις στο πρόγραμμά σου εντελώς ανενόχλητη. Συν ότι αυτό βοηθάει και στην αποφυγή τραυματισμών.

Η επιλογή ενός ψηλόμεσου κολάν, όμως, βοηθάει και στην ανάδειξη του σώματος. Όταν το ύφασμα του κολάν σταματάει κοντά στον αφαλό ή ελαφρώς πάνω από αυτόν, αμέσως δημιουργεί την εικόνα ενός πιο ψηλού σώματος και σίγουρα πιο ψηλών ποδιών.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με ένα αθλητικό μπουστάκι, το γυμναστηριακό look απογειώνεται, ενώ ένα oversized πουλόβερ θα σε βοηθήσει ώστε να μην κρυώσεις κατά τις μετακινήσεις, ειδικά αφότου έχεις τελειώσει το workout και είσαι ιδρωμένη.

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου

Shopping για κολάν

Στην αγορά θα βρεις πολλά σχέδια σε κολάν σε κάθε print και χρώμα. Εμείς σού βρήκαμε μερικά υπέροχα κολάν για να διαλέξεις στη συνέχεια…

psilomesa kolan

Adidas

psilomesa kolan2

Reebok

psilomesa kolan3


Puma

psilomesa kolan6 copy

Nike

psilomesa kolan7

Sugarfree

Δες περισσότερες επιλογές στη συνέχεια.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @evalongoria