MadWalk 2021: 12 glam posts των celebrities που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
MadWalk 2021: 12 glam posts των celebrities που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Σύσσωμο το εγχώριο star-system έδωσε το «παρών» στη λαμπερή διοργάνωση, χαρίζοντάς μας απολαυστικό υλικό στα social media.

To MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure επέστρεψε και πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία μετά από 2 ολόκληρα έτη λόγω πανδημίας.

Η λαμπερή βραδιά που ενώνει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο τη μόδα με τη μουσική τα τελευταία 11 χρόνια και αποτελεί talk of the town, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκε η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού, η οποία μονοπώλησε τα βλέμματα με τα εκθαμβωτικά της outfits και ένα εκρηκτικό catwalk.

Οι λαμπερές εμφανίσεις της Δούκισσας Νομικού

https://www.instagram.com/tv/CWom8QXAxm5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια-μοντέλο έκανε 6 διαφορετικές εμφανίσεις on stage, φορώντας δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών ανάμεσά τους οι: Βασίλης Ζούλιας, MiRo, Δημήτρης Πέτρου, Σίλια Κριθαριώτη. Η «Dutchess» μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα στράπλες φόρεμα του Βασίλη Ζούλια.

doukissa zoulias

Οι εκρηκτικές συνεργασίες

Οι celebrities ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους σχεδιαστές και παρουσίασαν μοναδικά live acts. Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς κατάφεραν για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσουν. Την ίδια ώρα η Έλενα Παπαρίζου έκανε δυναμικό comeback στο θεσμό μετά από 6 ολόκληρα χρόνια και αποθεώθηκε από το κοινό.

Στο opening act της εκδήλωσης η Ελένη Φουρέιρα με την Evangelia ερμήνευσαν το «Φωτιά», το οποίο αποτελεί και το theme song 11ου MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project. Η Παυλίνα Βουλγαράκη ερμήνευσε το «Call me» στο catwalk της σχεδιάστριας Lena Katsanidou.

Η Ήβη Αδάμου ερμήνευσε το «Δυνατά-Δυνατά» παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της FILA. Οι δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos παρουσιάστηκαν με το «Spin me round» και το act της Konnie Metaxa. Ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησε το «Για δυο μόνο μάτια» συνοδεύοντας το catwalk του brand Jack & Jones και jjxx. Λίγο αργότερα η Demy ερμήνευσε το «Honeymoon/Αν θυμηθείς το όνειρό μου», ενώ παρουσιάστηκαν οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

Με το remix της Xenia Ghali για το τραγούδι «Rapture» που ερμήνευσε η Joanne, το κοινό του MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project γνώρισε τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών. Στη συνέχεια, η Stefania ερμηνεύοντας το «Words» παρουσίασε το catwalk του Sotiris Georgiou.

Η Josephine συνόδευσε ερμηνεύοντας το «Survivor», το catwalk με τις δημιουργίες του Vrettos Vrettakos. Ένα special act με τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει το «Είμαι στα καλύτερά μου» απόλαυσε το κοινό του MadWalk 2021. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το «Diamond» με δημιουργίες του Dimitris Petrou.

touni tsagrinou

H Έλενα Τσαγκρινού μαζί με την Ιωάννα Τούνη τραγούδησαν το «Σαββατόβραδο», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του brand Bubblegun. Η Τάνια Μπρεάζου με το «Beggin» έδωσε το ρυθμό στο catwalk της Celia Kritharioti. O Ηλίας Μπόγδανος ερμήνευσε το «Rock n’ Roll Queen», με τη Δούκισσα Νομικού σε μία επιβλητική χρυσή εμφάνιση όπου η Δούκισσα φόρεσε ένα χρυσό matching set δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

To #MadWalk2021 κατέκλυσε το Instagram

Οι celebrities και οι σχεδιαστές φωτογραφήθηκαν τόσο backstage αλλά και κατά τη διάρκεια του event, γεμίζοντας το feed μας με εντυπωσιακές αλλά και fun εικόνες.

Η φιλία Αναστασοπούλου- Μητρόπουλου

https://www.instagram.com/p/CWprLG8ssEf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο @apostolosmitropoulos είναι ένας από τους πιο παλιούς μου φίλους. Μετράμε 26 χρόνια φιλίας, έχω το πρώτο του ρούχο (που το φοράω ακόμα) σκοτωνόμαστε σα να μην υπάρχει αύριο, τον λατρεύω γιατί είναι ο πιο ταλαντούχος και innovative τύπος που ξέρω και χθες βράδυ μου έκανε την τιμή να κλεισω το show του στο @madwalk μετά από γκρίνια ετών...

madwalk2021 looks2 n42

Το Queen.gr στο MadWalk 2021 - Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί



Πηγή κεντρικής: @athinaoi1konomakou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MadWalk: Μία δεκαετία γεμάτη δημιουργία, ιδιαίτερα fashion acts και λαμπερούς καλεσμένους

MadWalk 2021: Αυτοί είναι οι διάσημοι σχεδιαστές και οι celebrities που θα ανέβουν στο stage

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα posts που ξεχωρίσαμε από τη χθεσινή βραδιά.