Madwalk 2021: H μόδα (ξανά)συνάντησε τη μουσική στα πιο ανατρεπτικά catwalks της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Madwalk 2021: H μόδα (ξανά)συνάντησε τη μουσική στα πιο ανατρεπτικά catwalks της σεζόν

Από τις κεντημένες με κρύσταλλα δημιουργίες του Bρεττού Βρεττάκου μέχρι τα new-romantic φορέματα του Βασίλη Ζούλια, το φετινό Madwalk ήταν μία ένεση δημιουργικότητας και φρεσκάδας, μέσα στον κυκεώνα της πανδημίας.

Στην «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» υπάρχει ένα σημείο όπου η Αλίκη μονολογεί: «μπορώ να πω πως οι περιπέτειές μου αρχίζουν από σήμερα το πρωί. Δεν έχει νόημα να σκεφτώ το χθες, χθες ήμουν ένας διαφορετικός άνθρωπος». Μπαίνοντας χθες, μετά από δύο σχεδόν χρόνια, ξανά σε χώρο όπου γίνονται fashion shows με φυσική παρουσία μοντέλων, σκέφτηκα λίγο σαν την ηρωίδα του Lewis Carroll: δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις το φετινό Μadwalk με κανένα προηγούμενο γιατί πολύ απλά αυτό ήταν το πρώτο στην post Covid-19 εποχή και ήταν ένα πρώτης τάξεως intro στη «νέα κανονικότητα».


https://www.instagram.com/p/CWppY0XKRIJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Let the show begin...

madwalk 29

Είχε παλμό, είχε απίστευτα θετική ενέργεια, είχε γρήγορους ρυθμούς, music acts που ξεσήκωναν το «διψασμένο» για θέαμα κοινό και φυσικά είχε 12 fashion shows από τους πιο καταξιωμένους, Έλληνες σχεδιαστές αλλά και από casual και street fashion brands που φοράμε όλες στην καθημερινότητά μας. Το namedropping των συμμετοχών είναι εντυπωσιακό: Sotiris Georgiou, Lena Katsanidou, Celia Kritharioti, Apostolos Mitropoulos, Dimitris Petrou, Vrettos Vrettakos, Vasilis Zoulias, BUBBLEGUN (το brand της Ιωάννας Τούνη), FILA, JACK & JONES και JJXX, PINK WOMAN, και 5226 (το νεανικό brand της Σίλιας Κριθαριώτη) ένωσαν τις εικόνες τους και την αισθητική τους με τη φωνή καταξιωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών και το αποτέλεσμα ήταν να παρακολουθήσουμε live ένα party με πολλούς καλοντυμένους καλεσμένους.

Από τις minimal λευκές δημιουργίες του Δημήτρη Πέτρου με τα tailored λευκά κοστούμια και τα oversized φορέματα, στα φουτουριστικά graphic prints της Λένας Κατσανίδου και στα volumed ρομαντικά φορέματα του Βασίλη Ζούλια, το Madwalk 2021 είχε προτάσεις για όλα τα στυλ… στην πιο «bigger than life» εκδοχή τους. Custom κεντημένα με κρύσταλλα Swarovski για τον Βρεττό Βρεττάκο, sexy gowns με cutouts στη Σίλια Κριθαριώτη και girly shirt dresses στο άλλο brand της, το 5226 και ski-fi μοτίβα με μεταλλικές λάμψεις για τον Σωτήρη Γεωργίου, ήταν μερικά από τα key-points των συλλογών που παρουσιάστηκαν χθες υπό τους ρυθμούς γνωστών, pop κομματιών, ελληνικών και ξένων.

oikonomakou synatsaki copy

MadWalk 2021: 12 glam posts των celebrities που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα backstage της χθεσινή βραδιάς, αποκλειστικά από το Queen.gr και θα πάρει μία γεύση από τον πιο hype event, πριν την τηλεοπτική του μετάδοση. Γιατί εμείς ήμασταν εκεί όπου «η μόδα συνάντησε τη μουσική» και οι δύο μαζί συνάντησαν τη νέα κανονικότητα.

Photo credit: Λευτέρης Παρτσάλης

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 ζακέτες που θα σε αγκαλιάσουν και θα χαρίσουν στυλ

Το Queen.gr στο MadWalk 2021 - Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί