Πώς θα εκπλήξεις φέτος τους γονείς σου με τα πιο ξεχωριστά δώρα

Πώς θα εκπλήξεις φέτος τους γονείς σου με τα πιο ξεχωριστά δώρα

Όλες εκείνες οι επιλογές που θα χαρίσουν τεράστια χαμόγελα στους αγαπημένους σου.

Ήταν εκείνοι οι οποίοι σου έκαναν τα πρώτα σου δώρα και κάθε χρόνο, από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, ακόμη και τώρα που έχεις μεγαλώσει και δεν μένεις πια μαζί τους, δεν ξεχνούν να αφήνουν και ένα δώρο για εσένα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Ο λόγος, φυσικά, για τους γονείς σου.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε ετοιμάζεις τη γιορτινή λίστα δώρων σου, σου έχω μερικές προτάσεις για τους γονείς σου, που θα κάνουν πιο εύκολη την αναζήτηση και τις αγορές σου, ειδικότερα αν αισθάνεσαι πως δεν θέλεις να τους πάρεις φέτος κάτι από τα ίδια. Στη δική μου περίπτωση, αρκούσε ένα απόγευμα στο αγαπημένο μου Golden Hall, για να βρω πολλές και διαφορετικές επιλογές σε διάφορες κατηγορίες: Από ρούχα μέχρι αξεσουάρ ταξιδιού και χρήσιμα items για το σπίτι, που σίγουρα θα «τιμήσουν» το 2022. Συνεπώς, ρίξε μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί, για να αντλήσεις έμπνευση και να εκπλήξεις φέτος τους γονείς σου με τα πιο ξεχωριστά δώρα!

Πρακτικά δώρα για το σπίτι

Ξεκινώντας την περιήγησή μου, δεν θα μπορούσα να μην κάνω την πρώτη μου στάση σε ένα κατάστημα, το οποίο έχει αφήσει το «αποτύπωμά» του σε κάθε δωμάτιο του πατρικού μου, με «πρωταγωνίστρια» φυσικά την κουζίνα. Ο λόγος για το Cook Shop, το οποίο αρκετά μέτρα πριν την είσοδό του, με «προσκάλεσε» να μπω μέσα για να εξερευνήσω τα άδυτα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Φυσικά, άδραξα την ευκαιρία και πήρα κάτι και για το δικό μου σπίτι, έτσι ώστε να γεμίσει σύντομα με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές.

Εικόνα1

Cook Shop, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854001

Ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, να αντισταθεί σε ένα κατάστημα με πάνω από 2.500 διαφορετικά είδη, τα οποία είναι ιδανικά τόσο για δώρα, όσο και για καθημερινή προσωπική χρήση; Ειδικότερα όταν αυτά τα προϊόντα συνδυάζονται με την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές, που όλοι έχουμε ανάγκη, τότε ο δρόμος προς το συγκεκριμένο κατάστημα είναι… μονόδρομος.

2 copy

Cook Shop, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854001

Τα απαραίτητα αξεσουάρ

Συνεχίζοντας τη βόλτα μου στο Golden Hall, δύο ήταν τα καταστήματα που τράβηξαν αμέσως την προσοχή μου: Το Bag Stories και το Samsonite. Και αυτό γιατί με το που είδα τις βιτρίνες τους -με τις τσάντες και τις βαλίτσες σε διάφορα μεγέθη- αμέσως ήρθε στο μυαλό μου η λαχτάρα των γονιών μου το τελευταίο διάστημα, να οργανώσουν μία μικρότερη ή μεγαλύτερη απόδραση από την πόλη.

3 copy

Bag Stories, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854003

Ίσως οι δύο βαλίτσες που τους πήρα από το Bag Stories, να τους δώσουν το κίνητρο που χρειάζονται, ώστε να πραγματοποιήσουν αυτόν τον χειμώνα, το ταξίδι που ονειρεύονται.

Εικόνα4 copy

Bag Stories, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854003

Φυσικά, επειδή μία βαλίτσα ή μία έξτρα τσάντα, πάντα βρίσκει τον τρόπο να γίνεται απαραίτητη, η στάση μου στο κατάστημα Samsonite, ήρθε δίχως δεύτερη σκέψη. Το κατάστημα βασίζεται στον κομψό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία του οίκου Samsonite, ενώ η νέα boutique φιλοξενεί συλλογές που εξυπηρετούν τις ανάγκες για ταξίδια, διασκέδαση αλλά και επαγγελματική χρήση.

Εικόνα5 copy

Samsonite, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6858623

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις και εσύ να δώσεις στους γονείς σου ένα κίνητρο να ταξιδέψουν, τι θα έλεγες να τους κάνεις το απόλυτο δώρο, δηλαδή εκείνο που θα τους βάλει σε travel mood αυτές τις γιορτές; Μια ματιά στα βαλιτσάκια που ξεχώρισα στο Samsonite και θα δεις παρακάτω, μπορεί να κάνει ακόμη πιο απλή την οργάνωση της φετινής λίστας δώρων σου.

6 copy

Samsonite, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6858623

Το κατάλληλο δώρο για εκείνη

Συνέχισα τη βόλτα μου στο Golden Hall με μια στάση αποκλειστικά και μόνο για τη μητέρα μου. Τώρα που βρισκόμαστε στην «καρδιά» του χειμώνα, τα στυλάτα και ζεστά outfits, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα για μοναδικές και συγχρόνως άνετες εμφανίσεις. Και επειδή, όπως και εγώ, έτσι και εκείνη αγαπάει την κομψότητα και τα μοντέρνα χρώματα, το leather μαύρο παντελόνι, σε συνδυασμό με το πλεκτό πουλόβερ σε animal print και το κλασικό μαύρο παλτό που της πήρα, είναι ένα σύνολο που σίγουρα δεν θα βγάλει από πάνω της.

7 copy

Regalinas, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6852329

Μπορώ να πω, βέβαια, ότι αφιέρωσα παραπάνω χρόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα, όχι φυσικά γιατί δεν έβρισκα τι θα ταίριαζε με το στυλ της μητέρας μου, αλλά επειδή δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. Τα γυναικεία ρούχα Regalinas έχουν χαρακτηριστικό ύφος που προσδίδει κομψότητα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και τα ιδιαίτερα σχέδια.

Εικόνα8 copy

Regalinas, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6852329

Μετά το εντυπωσιακό σύνολο από το Regalinas, σειρά είχε ένα πέρασμα από το κατάστημα Triumph. Και η απόλυτη επιλογή για το χριστουγεννιάτικο δώρο που έψαχνα για τη μητέρα μου, δεν ήταν άλλη από ένα σετ πιτζάμας στο all time classic κόκκινο χρώμα.

Εικόνα9 copy

Triumph, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6813206

Δεν σου κρύβω, ωστόσο, πως οι πειρασμοί και για εμένα ήταν πολλοί! Στην περίπτωση, λοιπόν, που σκοπεύεις να βρεθείς και εσύ στο κατάστημα της Triumph στο Golden Hall, κάνε από πριν έναν έλεγχο στα συρτάρια σου, για να δεις τι σου λείπει. Το σίγουρο είναι πως όλο και κάποιο σετ ύπνου ή ένα εσώρουχο θα σε «μαγνητίσει».

Εικόνα10 copy copy

Triumph, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6813206

Για ιδιαίτερες περιστάσεις

Αν η μητέρα σου είναι πάντα καλοντυμένη και προσέχει το στυλ της, προτιμώντας chic και διαχρονικές επιλογές, τότε κάνε μία βόλτα από το κατάστημα Marina Rinaldi στο Golden Hall! Για εμένα, ήταν «εγγύηση» για τη γιορτινή λίστα δώρων μου, καθώς από όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι τη μητέρα μου να αγοράζει «κομμάτια» από το brand, τα οποία ήταν πάντοτε ιδιαίτερα.

Εικόνα11 copy

Marina Rinaldi, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896392

Τι επέλεξα για εκείνη στην πρόσφατη εξόρμησή μου στο Golden Hall; Έβαλα στη λίστα των γιορτινών μου δώρων ένα μπλε ταγιέρ, το οποίο θα μπορεί να φορά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Εικόνα12 copy

Marina Rinaldi, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6896392

Δώρα για στυλ σε κάθε εμφάνιση

Κατεβαίνοντας τις κυλιόμενες σκάλες, ξαναβρέθηκα στο ισόγειο του Golden Hall και συγκεκριμένα, στο κατάστημα Gant, το οποίο είχε πολλές και διαφορετικές επιλογές, τόσο για τη μητέρα μου, όσο και για τον πατέρα μου. Αν δεν έχεις ετοιμάσει ακόμη τη γιορτινή σου λίστα δώρων, κάνε μία βόλτα από το Gant διότι εκεί θα βρεις πολλές επιλογές, για κάθε ηλικία, ενώ πιθανότατα θα φύγεις και με ένα δωράκι και για εσένα!

Εικόνα13

Gant, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899750

Όσο για το τι είδα για τους γονείς μου, για τη μητέρα μου ξεχώρισα ένα πορτοκαλί παλτό και ένα ριγέ, πορτοκαλί και μπλε, φόρεμα, ενώ για τον πατέρα μου, η επιλογή ήταν ακριβώς στο στυλ του, αφού τα σακάκια, είναι η μεγάλη του λατρεία. Θα έλεγα πως τα σακάκια είναι για εκείνον η «στολή» του, ειδικότερα όταν τα συνδυάζει με πολύχρωμα πουλόβερ και κλασικά πουκάμισα. Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, κάνε μια βόλτα στο συγκεκριμένο κατάστημα και θα με θυμηθείς!

Εικόνα14 copy

Gant, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899750

Τα ρούχα που δεν «χορταίνεις» να φοράς

Για εμένα που το αγαπημένο μου δώρο -παντός καιρού- είναι τα ρούχα, η βόλτα μου δεν θα μπορούσε να μην ολοκληρωθεί με μια επίσκεψη στο The North Face. Γιατί; Μα φυσικά επειδή οι επιλογές από σκουφάκια μέχρι κάλτσες και από παπούτσια μέχρι τσάντες και μπουφάν, είναι αμέτρητες.

Εικόνα15 copy

The North Face, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6814410

Άλλωστε, μία εταιρεία που προωθεί την αυθεντική outdoor ένδυση και υπόδηση, πάντα θα έχει μία ιδανική επιλογή για τους αγαπημένους μας. Για τους γονείς μου, άλλωστε, το τρίπτυχο της υψηλής απόδοσης με συνεχώς καινούργιες τεχνολογίες και ποιότητα, είναι όλα όσα θα ήθελαν από μία στυλάτη επιλογή. Το ίδιο και για εμένα. Κάπως έτσι, το παρακάτω κλασικό λαδί μπουφάν, που κάνει ζεστές ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα, αλλά και το αντίστοιχο γκρι μπουφάν της εικόνας που ακολουθεί, βρίσκονται ήδη στη γιορτινή wish list μου!

16 copy

The North Face, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6814410

Αν, λοιπόν, η επιλογή του πιο ξεχωριστού δώρου για τους γονείς σου, έμοιαζε μέχρι σήμερα με «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες, το Golden Hall είναι εδώ για να μετατρέψει αυτήν τη διαδικασία, στο πιο άνετο και ευχάριστο «ταξίδι». Διότι στο αγαπημένο σου εμπορικό κέντρο, θα βρεις δώρα και επιλογές για κάθε γούστο και ηλικία, ενώ θα απολαύσεις τον καφέ και το γεύμα σου, μετατρέποντας μία shopping εξόρμηση σε μία αναβαθμισμένη και «γεμάτη» εμπειρία. Τόσο απλά, σε μία και μόνο βόλτα!