Welcome Coat Season! To brand MiaMania μας συστήνει τα πιο κομψά πανωφόρια της σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Welcome Coat Season! To brand MiaMania μας συστήνει τα πιο κομψά πανωφόρια της σεζόν

To www.miamania.com το γνωρίσαμε ως οnline outlet store και τώρα πλέον είναι και brand. Ένα brand που μας παρουσιάζει μία συλλογή με όσα παλτό και μπουφάν χρειαζόμαστε φέτος το χειμώνα και μπορούμε τώρα να τα κάνουμε δικά μας στις πιο οικονομικές τιμές.

Puffer jackets σε fashionable metallics, κοντά φουσκωτά μπουφάν σε girly παστέλ χρώματα, βελούδινα πανωφόρια και κομψά jackets από συνθετική γούνα, συνθέτουν μία ολοκληρωμένη capsule wardrobe που αποτελεί και τα βασικά κομμάτια της πρώτης συλλογής του MiaMania.


Το online store που μας συστήθηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο ως τον απόλυτο outlet προορισμό για shopping σε οικονομικές τιμές, ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα και να δημιουργήσει, ως αυτόνομο brand, τη δική του συλλογή ρούχων ξεκινώντας από μία σειρά με πανωφόρια.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα [www.miamania.com] το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό outlet προορισμό στο χώρο της μόδας με κομμάτια BSB και Lynne από προηγούμενες συλλογές, συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη του πορεία, εμπλουτίζοντας την πλούσια συλλογή των προϊόντων του, με ένα νέο brand, το ομότιτλο MiaMania, προσφέροντας έτσι πρωτότυπα κομμάτια με πρακτικό χαρακτήρα και σύγχρονη αισθητική.




Ξεκινώντας από τις ανάγκες που έχει κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα, δηλαδή από περισσότερα παλτό και μπουφάν για όλη την ημέρα, η πρώτη συλλογή του brand MiaMania αποτελείται από smart πανωφόρια που καλύπτουν τις ενδυματολογικές απαιτήσεις που έχουμε όλες, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο, και μας βοηθά να ολοκληρώσουμε με μοντέρνο τρόπο τα everyday looks μας.
IMG 0026
IMG 0031



JACKET ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑ, 83,40€
Κομψά jackets, ζεστά puffers και εντυπωσιακές faux γούνες αποτελούν τα κομμάτια-κλειδιά του φετινού χειμώνα και έρχονται τόσο σε βασικές αποχρώσεις (neutral, μαύρο, καφέ, μπλε) όσο και σε funky γαλάζια και ροζ χρώματα που μπορούμε να φορέσουμε πάνω από το αγαπημένο μας mom jean ή από ένα κομψό, midi φόρεμα και να είμαστε ζεστές και στυλάτες 24 ώρες το 24άωρο.

PUFFER ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, 71,40€
Η αναμφισβήτητη ποιότητα, η εφαρμογή και το άψογο στυλ σε συνδυασμό με τις ελκυστικές τιμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του MiaManiaκαι το να αποκτήσουμε ένα πανωφόρι από την πρώτη του συλλογή είναι μονόδρομος για τον φετινό χειμώνα.
Personal favorite: To χακί MiaMania jacket με κουκούλα και αποσπώμενη γούνα. Η μιλιτέρ αισθητική του το καθιστά το πιο hot item για τον φετινό χειμώνα και μπορεί να φορεθεί τόσο με athleisure looks όσο και με floral φορέματα, δίνοντας ένα mix&match twist, ακόμα και στο πιο συμβατικό σύνολο.

IMG 0053


ΚΡΟΠ ΤΖΑΚΕΤ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ, 77,40€


Αν μέχρι στιγμή απολάμβανες να ψωνίζεις online στο αγαπημένο σου outlet store, τότε φέτος τα Χριστούγεννα θα το χαρείς διπλά, καθώς θα ανακαλύψεις και το MiaMania (the brand) που θα σε κάνει να επιστρέφεις πάντα στον δημοφιλή διαδικτυακό προορισμό.

Πρόσθεσε στην shopping list σου το δικό σου must have πανωφόρι για τη σεζόν F/W 21 και κάνε ένα κομψό -και οικονομικό- δώρο στον εαυτό σου από την άνεση του σπιτιού σου.

Γιατί αν μπορείς να πεις πως τα ψώνια των Χριστουγέννων είναι «mania», τότε εσύ σίγουρα έχεις βρει τη δική σου «MiaMania» φέτος!
IMG 0075

ΜΑΚΡΥ JACKET ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, 89,40€