Οδηγός Αγοράς: Δέκα μικρά και διακριτικά κοσμήματα για να λάμψεις τα φετινά Χριστούγεννα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Δέκα μικρά και διακριτικά κοσμήματα για να λάμψεις τα φετινά Χριστούγεννα

Αν αγαπάς το layering κολιέ ή τα λεπτά δαχτυλίδια, αυτός ο Fashion Guide θα σε καταπλήξει.

«O Xρυσός μας φέρνει πιο κοντά», έλεγε παλαιότερα μία διαφήμιση γνωστού brand κοσμημάτων και όσο πλησιάζουν οι γιορτές τόσο «παίζει» σε λούπα στα αυτιά μας αυτή η έκφραση. Γιατί σίγουρα ένα μικρό και κομψό κολιέ, δαχτυλίδι ή βραχιόλι που έχει αγοραστεί με αγάπη μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε δίπλα μας αυτόν που μας το χάρισε, είτε είναι είτε δεν είναι χρυσό. Και το ίδιο ισχύει και για εμάς που θα επιλέξουμε αυτό το είδος δώρου για μία καλή μας φίλη, για τη μητέρα ή την αδερφή μας… θα έρθουμε πιο κοντά του.


https://www.instagram.com/p/CXNvp1kMMNO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

hmera agapis

Παγκόσμια ημέρα αγάπης σήμερα & θυμόμαστε τα ρούχα & τα αξεσουάρ που αγαπήσαμε περισσότερο το 2021

Η Marilyn Monroe επέμενε πως «τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών» και μπορεί το budget μας να μην επιτρέπει να αποκτήσουμε άμεσα «τόσο καλούς φίλους» αλλά μερικά chic rings, κάποια designer μενταγιόν και τα σοφιστικέ, διακριτικά βραχιόλια (με charms ή και χωρίς) που είναι must για φέτος, μπορούμε να τα προσθέσουμε στο μπουντουάρ μας αυτά τα Χριστούγεννα. Ο παρακάτω Οδηγός Αγοράς θα σε βοηθήσει σε αυτό ακριβώς: στο να διαλέξεις τα πιο ωραία κοσμήματα της σεζόν για εσένα ή για όσους θες να «φέρεις πιο κοντά σου» με το δώρο σου.

Τhe Golden Age

Κάνε layering με κολιέ σε διαφορετικά μήκη, φόρεσε δαχτυλίδια στον μέσο, τον δείκτη και στον αντίχειρα, επένδυσε σε βραχιόλια που στολίζουν με θηλυκό τρόπο τον καρπό σου και ταιριάζουν με όλα σου τα outfits και «παίξε» με τις εναλλαγές χρυσού, ροζ χρυσού, λευκού χρυσού και silver στοιχείων στο look σου. Το χρωματικό mix & match των κοσμημάτων είναι ό,τι πιο σύγχρονο στο street style και θα σε κάνει να λάμψεις χωρίς να τραβήξεις την προσοχή στα «blings-blings» σου. Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω θες να προσθέσεις στην shopping list σου και βάλε μία δόση πολυτέλειας στην καθημερινότητα σου! Χριστούγενα είναι, το δικαιούσαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα